The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 23 Νοεμβρίου 2019

РеалМадрид-РеалСосьедад-23.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Santiago Bernabeu

Στις 23 Νοεμβρίου στις 10:00 μμ., στον αγώνα του 14ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας θα συναντηθούν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το στάδιο Santiago Bernabeu (Μαδρίτη).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης σε όλα τα τουρνουά δεν έχει νικηθεί για 5 συναντήσεις στη σειρά, οι τελευταίοι αγώνες της ομάδας ήταν ιδιαίτερα λαμπρές. Στο Champions League τα αγόρια του Ζιντάν δεν άφησαν κανένα ίχνος από την Γαλατασαράι 6:0. Ήδη στον τελευταίο γύρο της La Liga οι «μαρέγκες» νίκησαν την Έιμπαρ 4-0 εκτός έδρας. Το “Royal” club αποφάσισε τα πάντα για τον εαυτό του στο πρώτο ημίχρονο, όταν σε λιγότερο από 15 λεπτά το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά η Ρεάλ έλεγχε την πορεία των γεγονότων, χωρίς να επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει τίποτα. Γκολ για την ομάδα σκόραραν Benzema (διπλό), Ramos και Valverde. Η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει 25 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 25:9.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρόσθεσε καλά αυτήν τη σεζόν, η ομάδα έφτασε στις κορυφαίες και παραμένει εκεί για αρκετό καιρό. Παρόλο που οι «μπλε-άσπροι» συχνά κάνουν λάθη. Στον τελευταίο γύρο οι Βάσκοι κέρδισαν νίκη εκτός έδρας επί της Γρανάδας 2:1, βελτιώνοντας περαιτέρω τη θέση τους. Ωστόσο, στον τελευταίο αγώνα η ενδεκάδα του Imanol Alguasil απροσδόκητα σκόνταψε σε μονομαχία με τον κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Λεγανές, παίζοντας ισοπαλία 1:1. Το μοναδικό γκολ κατέγραψε στο λογαριασμό του ο Μαρίνο. Η Ρεάλ βρίσκεται στην 5η θέση στην κατάταξη, έχοντας σημειώσει 23 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 21:14. Σε φιλικό αγώνα με την Οσασούνα οι «μπλε-άσπροι» απογοήτευσαν εντελώς, καθώς οι Βάσκοι έχασαν 0-1.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκτήσει καλή φόρμα, η ομάδα μοιάζει και πάλι με τον εαυτό της στα καλύτερα της χρόνια. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζει επίσης με σιγουριά στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα στερείται της πίεσης και τύχης. Έτσι, οι «μαρέγκες» θα κερδίσουν στη προσωπική μονομαχία, εντός έδρας, με την υποστήριξη χιλιάδων ανθρώπων, θα νικήσουν πανεύκολα τον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *