The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-RealMadrid-Barcelona-27.02

Κύπελλο Ισπανίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το βράδυ, 27 Φεβρουαρίου, στη Μαδρίτη, θα πραγματοποιηθεί δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κυπέλλου του Βασιλιά, στο οποίο η τοπική Ρεάλ θα ανταγωνιστεί με την Καταλανική Μαρτσελόνα για την πρόκριση στον τελικό. Επί του παρόντος τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα είναι 1:1, επομένως τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι η ίντριγκα σε αυτή την αναμέτρηση θα είναι τρελή…

Αδύναμο παιχνίδι

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει αρκετά αδύναμο παιχνίδι, αν και η ομάδα κερδίζει με συνέπεια. Απλώς όλες οι νίκες φαίνονται πολύ κουραστικές και δύσκολες για την ομάδα, ενώ οι αντίπαλοι συχνά δεν είναι από ισχυροί. Για παράδειγμα, την Κυριακή, η ενδεκάδα του Σολάρι νίκησε με μεγάλη δυσκολία τη Λεβάντε εκτός έδρας, χάρη σε δύο πέναλτι – 1:2. Ωστόσο, στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου του Βασιλιά οι “μαρέγκες” έδειξαν τον εαυτό τους εξαιρετικά, έχοντας παίξει εκτός έδρας επί ίσοις όροις με τους ισχυρούς Καταλανούς.

Επιτέλους πήραν μπρος

Την ίδια στιγμή η Μαρτσελόνα έπαιξε ειλικρινά άσχημα στο πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ, επειδή η ομάδα θα έπρεπε να κυριαρχεί εντός έδρας. Ενώ αποδείχθηκε ότι οι Καταλανοί έπαιζαν ισότιμα, και έπρεπε να ισοφαρίζουν κιόλας. Ωστόσο, σε εκείνο το παιχνίδι σχεδόν δεν έπαιξε ο Μέσι, ο οποίος ήταν τραυματισμένος. Τώρα ο ηγέτης των “μπλαουγκράνα” είναι σε άριστη κατάσταση, επειδή το Σάββατο έκανε χατ-ρικ και ασίστ στον αγώνα με τη Σεβίλλη – νίκη με σκορ 2:4. Και γενικά τώρα η ενδεκάδα του Βαλβέρδε έχει να χάσει 8 συνεχόμενους γύρους, αν και σε αυτή τη σειρά υπήρξαν μόνο τέσσερις νίκες.

Πρόβλεψη

Σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται “βαριά” και είναι απίθανο να αλλάξει κάτι μέχρι τον αγώνα ενάντια στην Μαρτσελόνα. Το πιο πιθανό οι “μαρέγκες” δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και είναι αισθητά κουρασμένοι. Έτσι σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα οι Καταλανοί θα πρέπει να παίξουν τον πρώτο αριθμό και συνεπώς δεν πρέπει να χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Μαρτσελόνα ή ισοπαλία με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *