The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Κάδιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-РеалМадрид-20.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022, 10:30 μ.μ.
Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Κάδιθ, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής των Examples.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να πάει για διάλειμμα με καλή διάθεση
Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε με το δικό της στυλ, φαινόταν ότι ο σύλλογος θα έκανε ξανά ένα βήμα προς το πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος τις αστοχίες των ανταγωνιστών. Αυτή τη φορά, οι «μαρέγκες» δεν τα πάνε και τόσο καλά, η ομάδα έχει ήδη χάσει την ηγεσία της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, στην αρχή δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Ζιρόνα εντός έδρας – 1:1, και στη συνέχεια εκτός έδρας έχασε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με σκορ 2:3. Αν μιλάμε για την ήττα, η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα δεν άξιζε να κερδίσει εδώ, ο αντίπαλος έδρασε με αυτοπεποίθηση, καθώς δεν υπήρχε ηγέτης στον «βασιλικό σύλλογο» απουσία του Μπενζεμά. Η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, 5 βαθμούς πίσω από την Μπάρτσα, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι μπροστά. Ο Ρούντιγκερ θα χάσει σίγουρα αυτή τη συνάντηση, ενώ αμφισβητείται και ο Μπενζεμά.
Κάθε πόντος μετράει για την Κάδιθ
Μέχρι στιγμής η σεζόν δεν ήταν εύκολη για την Κάδιθ, η ομάδα είναι προτελευταία, άρα δίνει μάχη για την επιβίωση. Οι ομάδες πάνε σφιχτά, η διαφορά από τη 14η θέση είναι μόνο τρεις βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Χετάφε – 0:0. Η Κάδιθ ξεκίνησε με πέντε ήττες, και στις επόμενες οκτώ συναντήσεις σημειώθηκε μόνο μία αποτυχία. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο σε αυτή τη μάχη.
Προσωπικές συναντήσεις
Η σεμνή Κάδιθ δεν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος για τις «μαρέγκες», την περασμένη σεζόν οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες δύο φορές – 0:0 και 1:1.
Πρόβλεψη
Προφανώς, οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν όχι απλώς νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μια βάναυση αντίποινα, αν και ο αντίπαλος σίγουρα θα προσπαθήσει να αντισταθεί. Με φόντο τις πρόσφατες αποτυχίες, οι παίκτες του Αντσελότι πρέπει να δείξουν ότι είναι ακόμα στη μάχη για τον τίτλο. Έχει ενδιαφέρον εδώ να ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -2 γκολ (απόδοση 1,79).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *