The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο: πρόβλεψη για τον αγώνα

024-RealMadrid-AtléticoMadrid-27.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Στάδιο MetLife, East Rutherford

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα του Σαββάτου, 27 Ιουλίου, στην αμερικανική πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί αναμέτρηση του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών 2019, όπου θα συναντηθούν δύο ομάδες από τη Μαδρίτη: η Ρεάλ θα παίξει με την Ατλέτικο. Αυτές είναι εξαιρετικές ομάδες και αιώνιοι αντίπαλοι, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χάος μέσα στην ομάδα

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται αρκετά αδύναμη και όλα προέρχονται από εσωτερικό της ομάδας. Συμβαίνουν πολλά πράγματα μέσα στο σύλλογο και κυρίως λόγω της αφθονίας των μεταφορών και των πιθανών αποχωρήσεων άλλων παικτών. Με τον Μπέιλ, για παράδειγμα, είναι πολύ περίεργη ιστορία. Επιπλέον, από έξω φαίνεται ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν κυριαρχεί καθόλου την ομάδα του, καθώς και το παιχνίδια του θρυλικού συλλόγου δεν είναι καθόλου ορατό. Έτσι στο πλαίσιο του ΔΚΠ οι “μαρέγκες” δεν λάμπανε, χάνοντας από την Μπάγερν Μονάχου (1:3) και νικώντας την Άρσεναλ (2:2 σε κανονικό χρόνο και 3:2 στα πέναλτι).

Η αναδιάρθρωση μόλις ξεκίνησε

Ταυτόχρονα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε πολλούς σημαντικούς παίκτες εκτός σεζόν φέτος, για αντικατάσταση ήρθαν κάποιοι νέοι. Και προς το παρόν δεν μπορούν να μπουν ωραία στην ομάδα, καθώς ο Diego Simeone θέτει πάντοτε αυστηρές απαιτήσεις. Έτσι η νέα ομάδα θα θέλει ακόμα πολύ καιρό για να γίνει καλοστημένη. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών πριν από λίγες μέρες οι “στρωματάδες” δεν εκπλήξανε, έχοντας νικήσει την Γκουανταλαχάρα μόνο στη διαδικασία των πέναλτι (0:0 στο κανονικό χρόνο και 5:4 στα πέναλτι).

Πρόβλεψη

Οι σύλλογοι της Μαδρίτης ήταν πάντα σε θέση να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με τη συνάντησή τους και αυτή τη φορά δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι τώρα οι σύλλογοι δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Και όμως σας συνιστούμε να στοιχηματίσετε στις “μαρέγκες”, οι οποίες έχουν παίξει περισσότερα φιλικά. Καθώς οι “στρωματάδες” πρέπει ακόμα να παίξουν μαζί για καλύτερη συνεννόηση, προς το παρόν προσπαθούν απλώς. Οπότε εδώ είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους ονομαστικούς γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *