The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αλαβές: προγνωστικά για στοίχημα

РеалМадрид-Алавес-19.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές, οι αντίπαλοι θα παίξουν στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Έχει πιθανότητα ένας αουτσάιντερ απέναντι στον ηγέτη του πρωταθλήματος;

Η ύφεση της Μαδρίτης συνεχίζεται

Πρόσφατα κανείς δεν αμφέβαλλε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά τώρα η ομάδα βρίσκεται σε σαφή πτώση. Οι παίκτες του Αντσελότι προηγούνται στην Πριμέρα με 4 βαθμούς. Αν λάβουμε υπόψη τα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα σημείωσε μόνο ένα γκολ. Το παιχνίδι με την ΠΣΖ αυτή την εβδομάδα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, η Ρεάλ έχασε μόνο 0:1 εκτός έδρας, αλλά μόνο χάρη στον Κουρτουά, ο οποίος μάλιστα εκτέλεσε πέναλτι από τον Μέσι, αλλά στην επίθεση οι «μαρέγκες» δεν δημιούργησαν απολύτως τίποτα. Πριν από αυτή τη μάχη, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει απώλειες προσωπικού.

Η Αλαβές χρειάζεται βαθμούς

Δύσκολη σεζόν για την Αλαβές, ο σύλλογος είναι τρίτος από το τέλος, που αντιστοιχεί στη ζώνη του υποβιβασμού. Θέλει 4 βαθμούς μέχρι τη σωτήρια 17η θέση, οπότε υπάρχει ακόμα ελπίδα για σωτηρία. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε εντός έδρας τη Βαλένθια με σκορ 2:1, διακόπτοντας σερί τριών ηττών. Η Αλαβές έχει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση, σημειώθηκαν μόλις 19 γκολ σε 24 ματς. Δύο παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Αλαβές έχασε εντός έδρας με καταστροφικό σκορ 1:4, ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Οι «μαρέγκες» είναι σε κατάσταση όταν πρέπει χτυπήσουν κάποιον, ο επερχόμενος αντίπαλος είναι τέλειος για τους Μαδριλένιους για να εκτονώσουν το θυμό τους. Ανεξάρτητα από την έκβαση της αναμέτρησης, περιμένουμε μια παραγωγική μάχη από τους αντιπάλους, ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5» με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *