The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Έιμπαρ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Eibar-13.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ο αγώνας για το πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν είναι πολύ τεταμένος αυτή τη στιγμή. Ένας άλλος αγώνας σημαντικός από την άποψη του τουρνουά είναι η συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης – Έιμπαρ, πρόβλεψη για τον οποίο ετοιμάστηκε από τον ιστότοπό μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για μάχη κόντρα στη Σίτι

Η Ρεάλ Μαδρίτης τώρα παίζει αρκετά ασταθές. Από τη μία πλευρά η ομάδα σε ορισμένα σημεία δείχνει πολύ δυνατό ποδόσφαιρο και λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα πριν νίκησε πανεύκολα τον αιώνιο εχθρό – Καταλανική Μπαρτσελόνα. Από την άλλη πλευρά οι “μαρέγκες” σαφές στερούνται συγκέντρωσης σε αγώνες με μεσαίες ομάδες και τα αουτσάιντερ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην προοπτική του τουρνουά. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 5 γύρων της Πριμέρα Ντιβισιόν οι παίκτες του Ζιντάν σημείωσαν μόλις 7 βαθμούς, δεδομένου ότι από τις κορυφαίες ομάδες μεταξύ των αντιπάλων υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα. Η ηλίθια ήττα από την Μπετίς το περασμένο Σαββατοκύριακο οδήγησε και πάλι την Ρεάλ στην δεύτερη θέση στην κατάταξη και τώρα η απόσταση μέχρι από την Μπάρτσα αποτελεί 2 βαθμούς. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα περιμένει έναν δύσκολο και σημαντικό δεύτερο αγώνα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Ο αγώνας εναντίον Έιμπαρ, όπως κι όλοι άλλοι αγώνες της Πριμέρα Ντιβισιόν στο εγγύς μέλλον, θα πραγματοποιηθεί με κενές κερκίδες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η Έιμπαρ θα αγωνιστεί για την επιβίωση

Η Έιμπαρ τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε σοβαρή κρίση. Στους τελευταίους 5 αγώνες η ομάδα κατάφερε να πάρει μόνο 3 βαθμούς, χάνοντας τέσσερις φορές και κερδίζοντας 1 φορά. Η Έιμπαρ χάνει πολύ και είναι μεταξύ των 5 ομάδων με την πιο αδύναμη άμυνα στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η ομάδα διαχωρίζεται μόνο με 2 βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού, οπότε ο αγώνας για την επιβίωση είναι μπροστά για αυτή την ομάδα αν δεν υπάρχει σημείο καμπής στο παιχνίδι και αποτελέσματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο κέρδισε μια εύκολη νίκη με σκορ 0:4 η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι ακόμα και πιθανές σκέψεις για τον επικείμενο αγώνα ενάντια στη Σίτι δεν θα πρέπει να επηρεάσουν το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, η Ρεάλ δεν μπορεί να χάνει άλλο βαθμούς στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Πιστεύω στη σίγουρη νίκη της γηπεδούχου ομάδας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *