The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγνωση για τον αγώνα Μπόρνμουθ – Άρσεναλ

Борнмут-Арсенал-20.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Ντιν Κορτ

Μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ξεκίνησε μια νέα κλήρωση της αγγλικής Premier League. Πολλοί σύλλογοι έχουν αποκτήσει νέους παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που έφυγαν. Μία από τέτοιες ομάδες  είναι και η Άρσεναλ. Ήδη στην προετοιμασία της σεζόν, ο σύλλογος του Λονδίνου άρχισε να ευχαριστεί τους οπαδούς με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Προτείνω να εξετάσουμε τον 3ο αγώνα του Αρτέτα στην κορυφαία κατηγορία με την Μπόρνμουθ.

Η Μπόρνμουθ επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Τα «κεράσια» εργάστηκαν σκληρά για να κερδίσουν το εισιτήριο για την ελίτ της χώρας. Κατάφεραν να πάρουμε με σιγουριά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 88 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 74:39. Η άμυνα είναι η πιο δυνατή στο πρωτάθλημα. Η άμυνα έπαιξε καλά στον πρώτο γύρο κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι Βίλανς επιτέθηκαν ενεργά, τα 2/3 κατείχαν την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το σκορ για 15 σουτ στην εστία. Η Μπόρνμουθ, αντίθετα, έδειξε εξαιρετική υλοποίηση. Από τις 7 βολές, εκ των οποίων οι 3 ήταν εύστοχες, οι 2 πέτυχαν στο στόχο τους. Ναι, κατάφεραν να διασφαλίσουμε την εστία τους ανέπαφη με μια μεσαία ομάδα, δεν μπόρεσαν να το επαναλάβουν με τους σημερινούς πρωταθλητές. Ήδη από την ανάπαυλα τα «κεράσια» έχαναν 3:0.

Η Άρσεναλ ξεκινάει καλά τη σεζόν. Ο λονδρέζικος σύλλογος κέρδισε σε δύο αγώνες και μοιράζεται την πρώτη θέση με τη Σίτι. Δεν μπορώ να μην σημειώσω τη δουλειά που γίνεται στην ποδοσφαιρική αγορά. Οι Reds παρέσυραν τους Gabi Jesus, Zinchenko, Marquinhos, Vieira στο στρατόπεδό τους. Αν κρίνουμε από τα πρώτα ματς, ο Αρτέτα αναπλήρωσε χωρίς προβλήματα την αποχώρηση του Λακαζέτ. Στο πρώτο ματς οι «αετοί» του Λονδίνου καταρρίφθηκαν από τους «κανονιέρηδες» (0:2). Στο δεύτερο υπέφεραν οι «αλεπούδες» (4:2). Ο Ισπανός τεχνικός βρήκε προσέγγιση στον νέο Βραζιλιάνο επιθετικό (2+2). Οι εξαγορές ωφέλησαν τους φιλοξενούμενους, η Άρσεναλ πάει πολύ μπροστά, οι παίκτες πιστεύουν στον προπονητή τους.

Πρόβλεψη

Η δύναμη της Μπόρνμουθ δοκιμάζεται. Δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο από ό,τι με τη Σίτι. Η Άρσεναλ διεκδικεί τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Την περασμένη σεζόν, οι «κανονιέρηδες» έχασαν τη θέση τους στο Champions League από τους «σπρες». Αυτό δεν θα ξαναγίνει. Ο Αρτέτα και η παρέα του είναι πιο δυνατοί και πιο έμπειροι από τους πρωτοεμφανιζόμενους. Οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν δύο φορές! Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Άρσεναλ θα σκοράρει με χάντικαπ 1,5 και απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *