The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Αταλάντα εναντίον Μπενεβέντο

Atalanta-Benevento-27.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Την Δευτέρα 27 Νοέμβριου 2017 στις 09:45 μ.μ. στην πόλη του Μπέργκαμο στο «Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια» στον τελικό αγώνα του 14ου γύρου του πρωταθλήματος της Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ Αταλάντα και Μπενεβέντο.

Η πρόκριση της Αταλάντα στην ευρωπαϊκή σκηνή απαιτούσε σίγουρα την επέκταση του βάθους της σύνθεσης της ομάδας. Ωστόσο, η Αταλάντα δεν σημείωσε σημαντικές βελτιώσεις, αντιθέτως κιόλας έχασε μερικούς ηγέτες της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, την περασμένη Πέμπτη η Αταλάντα εκτός έδρας κατάφερε να νικήσει την Έβερτον με σκορ 1:5 και εξασφάλισε την πρόωρη πρόκριση στο γύρο του πλέι-οφ. Αλλά στην Σέριε Α’ Ιταλίας η Αταλάντα στους τελευταίους γύρους δεν διακρίθηκε με τα καλύτερα αποτελέσματα, κερδίζοντας μόνο 1 βαθμό από τους 9 πιθανούς, σημείωσε ήττα από την Ίντερ 2:0 και την Ουντινέζε 2:1, καθώς και ισοπαλία με ΣΠΑΛ 1:1 εντός έδρας.

Νομίζω ότι δεν θα κάνω λάθος αν από τώρα θα πω αντίο στην Μπενεβέντο ως συμμετέχοντα στην Σέριε Α’ Ιταλίας. Στα 13 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν οι «μάγισσες» δεν ήταν σε θέση να σκοράρουν μέχρι τώρα ούτε ένα βαθμό, χάνοντας όλους τους αγώνες με συνολικό σκορ 6:33.

Πρόβλεψη

Την επερχόμενη Δευτέρα ο αγώνας μεταξύ Αταλάντα και Μπενεβέντο θα είναι το παιχνίδι ντεμπούτο στην ιστορία τους. Η Αταλάντα, αν και παίζει με διαφορετική επιτυχία και πόνταρε στην εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, πιστεύω στην έδρα της χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα νικήσει την ομάδα Μπενεβέντο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *