The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Ουνιόν Βερολίνου εναντίον Νυρεμβέργη

UnionBerlin-Nurnberg-20.03

2η Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 9:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Άλτε Φερστεράι

Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα συνεχιστεί το νικηφόρο σερί της Ουνιόν Βερολίνου, αλλά η ομάδα είναι σαφώς καβάλα στο άλογο και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε. Αν και είναι 3η στη σειρά πρόβλεψή μου στη νίκη των Βερολινέζων, πιστεύω το ίδιο σ’ αυτούς.

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν υπήρξε ποτέ σαφής ηγέτης, είναι πιο πολύ δυνατή μεσαίας τάξης ομάδα της 2ης Μπουντεσλίγκα. Αλλά αυτή τη σεζόν οι Βερολινέζοι δεν μοιάζουν με τον εαυτό τους. Στην αρχή η ομάδα για πολύ καιρό σερνόταν πίσω από τους ηγέτες, και στη συνέχεια βγήκε εντελώς στη δεύτερη θέση και τώρα σοβαρά θέλουν να προκριθούν στην Μπουντεσλίγκα. Ακόμα και από την πρώτη θέση την Ουνιόν χωρίζουν μόνο 2 μονάδες, δηλαδή η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Στουτγάρδη. Αν κατά τη διάρκεια της σεζόν οι Βερολινέζοι έπαιζαν καλά, μετά το διάλειμμα η ομάδα έχει ξεχάσει εντελώς τις ήττες: 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Όσο για το παιχνίδι εντός έδρας της η Ουνιόν Βερολίνου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έχει στο ενεργητικό της 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Ταυτόχρονα οι Βερολινέζοι εντός έδρας έχουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μετά από 12 αγώνες – μόλις 8 γκολ παθητικά με 23 θετικά, δηλαδή κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι η ομάδα σκοράρει περίπου δύο γκολ και χάνει λιγότερα από ένα γκολ. Στα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια οι Βερολινέζοι κέρδιζαν με συνέπεια, σκοράροντας δύο ή περισσότερα τέρματα.

Σχετικά με τη Νυρεμβέργη τίποτα κακό δεν μπορώ να πω, είναι αρκετά χαρούμενος επιθετικός σύλλογος. Αλλά τώρα στην ομάδα παρατηρείται ορισμένη ύφεση. Δείτε και μόνοι σας: μετά το διάλειμμα η Νυρεμβέργη έπαιξε επίσης 7 αγώνες, όπου σημείωσε 4 ήττες, 1 ισοπαλία και 2 νίκες. Σε 3 από τα 4 χαμένα ματς η ομάδα δεν μπόρεσε να ανοίξει την εστία των αντιπάλων της. Παρά το γεγονός ότι πριν αυτό σχεδόν δεν συνέβαινε, και στη Νυρεμβέργη θεωρούταν μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας η Νυρεμβέργη έχει επίσης πολύ καλές επιδόσεις: 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ωστόσο, 3 από τις 5 αυτές τις ήττες συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. Μετά από τόσο αποτυχημένη σειρά η ομάδα έχασε να πιαστεί στην πρώτη τριάδα και τώρα δεν έχει κανένα κίνητρο στο τουρνουά.

Στον πρώτο γύρο η Νυρεμβέργη εντός έδρας έχει νικήσει την Ουνιόν Βερολίνου (0:2), αλλά τότε η ομάδα σπάνια σκόνταφτε. Γενικώς, αν κοιτάξει κανείς τις στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων αρχίζοντας από το 2003, η Ουνιόν ποτέ δεν έχει νικήσει τη Νυρεμβέργη, 6 ήττες και 1 ισοπαλία. Είναι καιρός να διακόψει αυτή τη σειρά η Ουνιόν, και για αυτό υπάρχουν όλα τα απαραίτητα. Η Νυρεμβέργη στερείται των κινήτρων στο το τουρνουά και τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απρόθυμη να παίξει, ενώ οι Βερολινέζοι έχουν 5 συνεχόμενες νίκες και αγωνίζονται για τη θέση στην Μπουντεσλίγκα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,93


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *