The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Λάτσιο – Ίντερ 1/05/2016 στις 21:45

Лацио-Интер-01.05

Το κεντρικό ματς της 36ης αγωνιστικής περιόδου της ιταλικής Serie A θα είναι συνάντηση μεταξύ της ρωμαϊκής ομάδας Λάτσιο και της Ίντερ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο στη βαθμολογία των αντιπάλων στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Λάτσιο δύσκολα να φτάσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, με τη σειρά της η Ίντερ τρεις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος απέχει επτά μονάδες από την τρίτη θέση για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την αλλαγή του προπονητή των Ρωμαίων η Λάτσιο ξαναζωντάνεψε, κέρδισε δύο φορές στη σειρά την Παλέρμο και Έμπολι, αλλά στη συνέχεια έχασε από την Γιουβέντους και Σαμπντόρια. Στον αγώνα κατά των Γενουατών οι «αετοί» είχαν γενικώς καλή εμφάνιση, σκόραραν ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημα. Εκτός έδρας οι Ρωμαίοι στερούνται συναισθημάτων και είναι κάτι που φαίνεται. Ενώ στο δικό της «Ολίμπικο» με την ψυχολογία όλα είναι εντάξει, οπότε από την Λάτσιο στο επερχόμενο αγώνα να περιμένουμε δραστηριότητα.

Ο αγώνας της Inter

Η Ίντερ απ’ όλες τις δυνάμεις παλεύει για την τρίτη θέση στη Serie A, αλλά για την επόμενη σεζόν το Μιλάνο μπορεί να ξεχάσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος οι «μαυροπλέ» απέχουν από τη Ρόμα επτά μονάδες, οι οποίες είναι ασήκωτο χάντικαπ για τους παίκτες της Ίντερ. Αλλά από την άλλη πλευρά και την τέταρτη θέση η ομάδα του Μιλάνου δεν θα χάσει, επειδή με τη σειρά της η Φιορεντίνα απέχει από την Ίντερ πέντε μονάδες.

Πρόβλεψη

Ο Ιντζάγκι θα σπρώχνει την ομάδα του εμπρός για τη νίκη και στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο μπορεί να νικήσει σχεδόν κάθε αντίπαλο, εκτός από την Γιουβέντους. Η Ίντερ σχεδόν δεν έχει κίνητρο στο τουρνουά, και σε μια τέτοια κατάσταση το πώς θα συμπεριφέρονται τα αστέρια του Μιλάνου είναι μεγάλο ερώτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Λάτσιο δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *