The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φλαμένγκο εναντίον Σάο Πάολο

Flamengo-SanPaulo-02.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Estádio Luso Brasileiro, Ρίο ντε Τζανέιρο

Την Κυριακή στο 11ο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας η Φλαμένγκο εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Σάο Πάολο. Η ομάδα που παλεύει για τον τίτλο πρωταθλήτριας της Σέριε A θα παίξει με την «τρικολόρ», η οποία με τη σειρά της είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Το κίνητρο είναι υψηλό και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Φλαμένγκο στο μέσο της εβδομάδας έπαιξε αγώνα του κυπέλλου εναντίον Σάντος, ο οποίο δύσκολο μπορεί να ονομαστεί εύκολος, ενώ η Σάο Πάολο είχε χρόνο να ανακτήσει τις δυνάμεις.

Τρίτοι στην κατάταξη

Η Φλαμένγκο είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, αυτή η ομάδα έχει στο ενεργητικό της 17 πόντους, χάνει από την Κορίνθιανς 9 πόντους. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η ενδεκάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν έχασε ούτε μία φορά, μόνο μία φορά έπαιξε ισοπαλία με την Φλουμινένσε, νίκησε την Πόντε Πρέτα, Σαπεκοένσε, Μπαΐα στη Σέριε A, και τη Σάντος στο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Χωρίς νίκες

Με τη σειρά της η Σάο Πάολο μετά από ένα καλό ξεκίνημα στην Σέριε A χάθηκε ελαφρώς, αυτή η ομάδα στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν κατάφερε να νικήσει ποτέ: ήττες από την Κορίνθιανς, Ατλέτικο Μινέιρο, Ατλέτικο Παραναένσε, ισοπαλίες με την Φλουμινένσε και τη Σπορτ Ρεσίφε. Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν συντριπτικές ήττες, σε κάθε παιχνίδι η Σάο Πάολο αγωνίστηκε, αν και οι αντίπαλοι αυτής της ομάδας ήταν καλοστημένες ομάδες.

Πρόβλεψη

Η Φλαμένγκο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου αγώνα στη Σέριε A με τη Σάο Πάολο. Μόνο που την «τρικολόρ» δεν πρέπει να υποτιμάμε, διότι είναι μια φιλόδοξη ομάδα με μια καλή επιλογή των παικτών, η οποία σίγουρα κατά την τρέχουσα περιοδεία θα προκαλέσει αίσθηση στο πρωτάθλημά της. Η πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σάο Πάολο με χάντικαπ +1,25 με απόδοση 1,47.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *