The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Φιορεντίνα – Γιουβέντους 24/04/2016 στις 21:45

Фиорентина-Ювентус-24.04

Φυσικά, το παιχνίδι της 35ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στη Φλωρεντία στο Artemio Franchi. Οι Βιολέτες θα παίξουν εναντίον της Γιουβέντους. Μετά τους αγώνες, που έλαβαν χώρα στη μέση της εβδομάδας, είναι ασυνήθιστο να περιμένουμε λαμπερό παιχνίδι, ειδικά στην Serie A. Κι όμως θα προσπαθήσω να πιάσω το όβερ 2 ακριβώς σ’ αυτό το ματς με απόδοση 1,66.

Όπως μία έτσι και η άλλη ομάδα έχουν τους στόχος τους στο πρωτάθλημα. Επίσης, και οι δύο ομάδες εγκατέλειψαν τα Ευρωπαϊκά κύπελλα, άραγε θα πρέπει να δοθεί όλη η προσοχή στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η Φίο, αν και υστερεί έναντι των κορυφαίων συλλόγων στον πίνακα, αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί εντός έδρας. Σε 17 ματς στη Serie A η «βιόλα» σκόραρε 33 γκολ. Αυτή είναι η τρίτη ένδειξη μεταξύ όλων των ομάδων. Ακόμη και η Γιούβε σκόραρε λιγότερα.

Αλλά η Γιουβέντους με τον τρόπο του παιχνιδιού της δεν είναι παραγωγική ομάδα. Εντελώς διαφορετική κατάσταση στους μαύρο-άσπρους είναι εκτός έδρας. Σε 17 εκτός έδρας παιχνίδια οι παίκτες κατέγραψαν 35 εισβολές στη πύλη. Εδώ πλέον η Φίο δεν έχει κάτι να αναπαρασταθεί.

Οι αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, ξέρουν αρκετά καλά τα αδύναμα σημεία. Αλλά πιο ψηλά στη κατηγορία, κατά τη γνώμη μου, είναι η Γιουβέντους. Ακόμη και στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις η Γιουβέντους είναι ισχυρότερη από τον αντίπαλό της (3-1,3-2,3-0). Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, παντού έβγαινε όβερ 2. Στις δύο τελευταίες τετ-α-τετ συναντήσει η Φίο άρχισε να δείχνει τη δύναμή της. Αυτή τη φορά νομίζω ότι για τη Γιουβέντους δεν θα είναι όλα ρόδινα. Έτσι απλά 3 πόντους δε θα τους δώσει κανείς. Χωρίς τη μάχη η ομάδα δεν θα φύγει.

Στους πρόσφατες αγώνες οι παίκτες απ’ το Τορίνο άρχισαν να παίζουν ανοιχτά εκτός έδρας. Αν και η ομάδα κερδίζει τους 3 βαθμούς της, αλλά τα νεύρα σε κάθε εκτός έδρας αγώνα τεντώνονται. Ελπίζω ότι κι αυτή τη φορά το κεντρικό ματς της αγωνιστικής θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των οπαδών. Εδώ και καιρό στην Ιταλία δεν υπήρχε τέτοιου είδους ζουμερή συνάντηση.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *