The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον ΦΚ Φαμαλισάο

Sporting-Famalicao-16.11

Κύπελλο Πορτογαλίας, Τέταρτος γύρος

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδες, Λισαβόνα

Πέμπτη, 16/11/2017, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εντός έδρας θα φιλοξενεί την ΦΚ Φαμαλισάο, μια ομάδα από την Λίγκα ντε Όρνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των “λιονταριών” της Λισαβόνας, η γραμμή πονταρίσματος φαίνεται λογική, επειδή μεταξύ των μελλοντικών αντιπάλων υπάρχει τεράστιο χάσμα στο επίπεδο της κατάρτισης. Η Σπόρτινγκ δεν θα είναι σε θέση να παίξει στη βέλτιστη σύνθεση, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολύ αξιοπρεπή πάγκο, και οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της μισής εβδομάδας αδράνειας έχουν προλάβει να επιθυμήσουν για τους επίσημους αγώνες.

Σε τρία μέτωπα

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνεχίζει να αγωνιστεί στα τρία μέτωπα, αυτή η ομάδα παίζει στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Πορτογαλίας, λαμβάνει μέρος στη φάση των ομίλων του Champions League. Προφανώς, τα «λιοντάρια» δε θα καταφέρουν να προκριθούν στα πλέι-οφ του Champions League, αλλά η τρίτη θέση είναι σχεδόν στην τσέπη των Λισαβόνιων, έτσι ώστε την άνοιξη θα μπορέσουμε να δούμε αυτή την ομάδα όχι μόνο να αγωνίζεται για τον τίτλο της ισχυρότερης στην Πορτογαλία, αλλά και στη διεθνή σκηνή.

Ένα επίπεδο χαμηλότερα

Η ΦΚ Φαμαλισάο εκπροσωπεί την Λίγκα ντε Όρνα, δηλ. το δεύτερο πιο ισχυρό πρωτάθλημα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Μετά από 13 γύρους σε αυτό το πρωτάθλημα η ΦΚ Φαμαλισάο είναι στην 5η θέση, έχει 23 βαθμούς στο ενεργητικό της και χάνει από την ηγετική Ακαντέμικο Βισέου τέσσερις μονάδες. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Στην Σπόρτινγκ έως την αρχή του αγώνα κάποιοι παίκτες μόλις θα φθάνουν από τη θέση των εθνικών τους, οπότε όλη η βασική σύνθεση κόντρα στην ΦΚ Φαμαλισάο δεν θα βγει, αλλά για μια σίγουρη νίκη επί της ομάδας από το κατώτερο πρωτάθλημα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου δεν είναι απαραίτητο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 1,99.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *