The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σπόρτινγκ – Έιμπαρ 29/04/2016 στις 21:30

Спортинг-Эйбар-28.04

Στις 29 Απριλίου στις 21:30 στον πρώτο αγώνα του 36ου γύρου της Primera División (Ισπανίας) στο Χιχόν στο στάδιο «ΕΛ ΜΟΛΙΝΟΝ» η Σπόρτινγκ θα συναντηθεί με την Έιμπαρ.

3 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα Σπόρτινγκ διεξάγει αγώνα για να διατηρήσει θέση συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έχοντας παίξει 35 γύρους, οι παίκτες του Χιχόν δεν κατάφεραν να δείξουν το καλύτερο εαυτό τους στην ελίτ του πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η Σπόρτινγκ κατάφερε να σημειώσει 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 19 ήττες. Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με διαφορά τερμάτων 35:61, σκόραρε 32 πόντους και πήρε την 18η θέση στην κατάταξη, όπου το χάσμα από τη σωσίβια 18η θέση είναι 1 μονάδα.

Έχοντας τελειώσει την περασμένη σεζόν ανάμεσα στους αουτσάιντερ του πρωταθλήματος, η ομάδα ποδοσφαίρου Έιμπαρ ως εκ θαύματος δεν κατέβηκε στην Σεγούντα. Οι «οπλουργοί» έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και στο τρέχον πρωτάθλημα δείχνουν σημαντική πρόοδο. Για 35 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ τα στατιστικά της ομάδας Έιμπαρ έχουν ως εξής: 11 νίκες, 9 ισοπαλίες και 15 ήττες. Έχοντας παίξει τους αγώνες με συνολικό σκορ 46:54, σκόραρε 42 πόντους και πήρε την 11η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος.

Σε προσωπικές μονομαχίες τις περισσότερες νίκες σημείωσαν οι παίκτες της Σπόρτινγκ. Να υπενθυμίσω ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου η Έιμπαρ εντός έδρας φρόντισε για τη νίκη με αυτοπεποίθηση με σκορ 2:0. Αξίζει να σημειώσω ότι η Έιμπαρ εκτός έδρας κέρδισε την τελευταία φορά στις 10 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους στον αγώνα κόντρα στη Μπέτις. Και τέλος, σημειώνω ότι από τους 11 αγώνες μεταξύ της Σπόρτινγκ και Έιμπαρ, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο σε μία συνάντηση. Οπότε το στοίχημα είναι: νίκη της Σπόρτινγκ.

Πρόβλεψη: Άσος 1 με απόδοση 1,61 στη Βet365

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *