The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σουόνσι εναντίον Άρσεναλ

Swansea-Arsenal-14.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Liberty Stadium

Η Σουόνσι το επόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Άρσεναλ. Και οι δύο ομάδες έχουν το μέγιστο κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, οι «κύκνοι» διεξάγουν πεισματικό και σκληρό αγώνα για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ενώ οι “κανονιέρηδες” έχουν ακόμα ελπίδες για τον τίτλο στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μοναδική νίκη

Σε πέντε ακραία παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σουόνσι ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο μια φορά: στις τρεις Ιανουαρίου οι “κύκνοι” εκτός έδρας ήταν ισχυρότεροι από την Κρίσταλ Πάλας, νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 2:1. Επίσης, καταγράφηκαν ήττες από τη Μίντλεσμπρο, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και Χαλ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας. Μετά από 20 γύρους στο ελίτ αγγλικό πρωτάθλημα στο ενεργητικό των “κύκνων” υπάρχουν 15 πόντοι και η 19η θέση στην κατάταξη. Μέχρι την σωτήρια 17η θέση, όπου βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας, είναι μόνο ένας βαθμός χάντικαπ.

Ωραίο “Boxing Day

Η Άρσεναλ έπαιξε πολύ καλά την περίοδο των Χριστουγέννων. Από τα τρία παιχνίδια οι “κανονιέρηδες” κέρδισαν δύο φορές: νίκησαν την Γουέστ Μπρομ 1:0 και την Κρίσταλ Πάλας 2:0, επίσης καταγράφηκε εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπόρνμουθ 3:3, η Άρσεναλ στον αγώνα κατά των “κερασιών” έχασε 0:3. Στο Κύπελλο Αγγλίας η Άρσεναλ έπαιξε αγώνα με την Πρέστον και με κάποια δυσκολία νίκησε τον αντίπαλό της με σκορ 2:1. Μετά από 20 γύρους στο ενεργητικό της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ είναι 41 πόντοι και η πέμπτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ εκτός έδρας παίζει χειρότερα από ό, τι στο «Emirates», αλλά η Σουόνσι στο επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι τώρα μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, γι’ αυτό οι “κανονιέρηδες” πάνε στην Ουαλία για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, τους οποίους σίγουρα θα τους κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *