The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σαουθάμπτον εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Southampton-ManchesterCity-15.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 15 Απριλίου, 7:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σεντ Μέρι, Σαουθάμπτον

Ένας από τους αγώνες του 33ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι μια μονομαχία μεταξύ του Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Σίτι, η Σότον αγωνίζεται αποκλειστικά για την όγδοη θέση στην κατάταξη με την Γουέστ Μπρομ και Γουότφορντ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι ελπίζει να κρατηθεί στην τέταρτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα και με την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, σπρώχνοντας έτσι κάτω την Λίβερπουλ.

Απόκτησαν τη φόρμα

Η Σαουθάμπτον σε πέντε τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει καταφέρει να σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Οι νίκες καταγράφηκαν στους αγώνες ενάντια Γουότφορντ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ, η ισοπαλία συνέβη με την Μπόρνμουθ, και η μοναδική ήττα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – από τη Τότεναμ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Σαουθάμπτον βρίσκεται στην ένατη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 40 βαθμοί.

Η μάχη για το Champions League

Με τη σειρά της στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου η Μάντσεστερ Σίτι είχε προβλήματα με τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα έχει αποκλειστεί από το Champions League, χάνοντας από τη Μονακό στο σύνολο των δύο αγώνων, στη συνέχεια υπήρχε ισοπαλίας με την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, και μετά ήττα από την Τσέλσι. Και μόνο στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας ο Sir Alex κατάφερε να κερδίσει και η ηττημένη ομάδα ήταν η Χαλ Σίτι, η οποία είναι σημαντικά κατώτερη από τους «αετούς» στις δυνατότητές της.

Πρόβλεψη

Η Σαουθάμπτον είναι δυνατή βρετανική ομάδα, η οποία πιο κοντά στο τέλος της σεζόν βρήκε για άλλη μια φορά το παιχνίδι της και άρχισε με συνέπεια να κερδίζει πόντους. Σε αυτήν την περίπτωση για τη ΜΣ θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσει τους «αγίους». Δεν πρέπει ταυτόχρονα να ξεχνάμε ότι η Σότον εντός έδρας παίζει πάντα πολύ καλά. Η πρόβλεψή μου για αυτό το ματς είναι: νίκη της Σαουθάμπτον με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *