The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Άγιαξ

Schalke-Ajax-20.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 2

Πέμπτη, 20 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Φέλτινς Αρένα

Η Σάλκε και η Άγιαξ έχουν κάνει ζευγάρι του προημιτελικού του Europa League. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης, ο οποίος έχει διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας από την Ολλανδία, έφερε νίκη στους γηπεδούχους με σκορ 2:0, και τώρα η Σάλκε θα βάλει όλα τα δυνατά της για να αλλάξει την κατάσταση προς όφελός της, αλλιώς κινδυνεύουν να περάσουν την επόμενη σεζόν χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μαζεμένη σεζόν

Η τρέχουσα σεζόν για τη Σάλκε δεν είναι καθόλου επιτυχής στην Μπουντεσλίγκα, πολύ ασταθές παιχνίδι εκτός έδρας, και εντός έδρας δεν είναι πάντα δυνατό να κερδίζει. Στο Europa League τα πήγε πολύ καλύτερα από ό, τι στο πρωτάθλημα, αλλά η ήττα 0:2 από την Άγιαξ μπορεί να βάλει ένα τέλος στους ισχυρισμούς της ομάδας του Weinzierl. Στο πλαίσιο της τρέχουσας σεζόν του Europa League η Σάλκε εντός έδρας έχει νικήσει τη Σάλτσμπουργκ, Κρασνοντάρ και Νις, καθώς και έπαιξε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Γοητευτική Άγιαξ

Ενώ η Άγιαξ συνεχίζει να κερδίζει, μετά από μια σίγουρη νίκη πάνω στη Σάλκε στο πλαίσιο του Europa League, η ομάδα από το Άμστερνταμ κατάφερε να κερδίσει στο ολλανδικό πρωτάθλημα την Χερενφέιν με σκορ 5:1. Στην κατάταξη του εθνικού πρωταθλήματος η Άγιαξ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της υπάρχουν 75 βαθμοί, μία μονάδα διαφορά από την κορυφαία Φέγενορντ. Στο πλαίσιο του Europa League η Άγιαξ έπαιξε πέντε εκτός έδρας αγώνες: νίκη επί του Παναθηναϊκού, ισοπαλία με την Θέλτα, Στάνταρντ και Λέγκια, καθώς και ήττα από την Κοπεγχάγης.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε στο επερχόμενο παιχνίδι του προημιτελικού του Europa League χρειάζεται μόνο τη νίκη, ενώ η Άγιαξ θα βολευτεί και με ελάχιστη ήττα. Το πιο σημαντικό πράγμα για την ομάδα του Άμστερνταμ είναι να σκοράρει γκολ στους «κοβαλτίους», όλα τα υπόλοιπα είναι υπόθεση τεχνικής. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σάλκε με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *