The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Χόφενχαϊμ

RB-Leipzig-Hoffenheim-21.04

Μπουντεσλίγκα

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 31ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η ΡΜ Λειψίας θα συναντηθεί με την Χόφενχαϊμ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21/4/2018 στις 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

ΡΜ Λειψίας

Η ΡΜ Λειψίας στην τρέχουσα σεζόν έφτασε στους προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, απ’ όπου την απέκλεισε η Μαρσέιγ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση και από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ τους «ταύρους» χωρίζουν τέσσερις μονάδες. Στους τελευταίους αγώνες η ΡΜ Λειψίας νίκησε την Αννόβερο (2:3), έχασε από την Μπάγερ (1:4) και έπαιξε ισοπαλία με την Βέρντερ (1:1).

Χόφενχαϊμ

Για την Χόφενχαϊμ η σεζόν των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων τελείωσε στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο στάδιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση στη Μπουντεσλίγκα, ένα βαθμό πίσω από τη ΡΜ Λειψίας. Στους τελευταίους αγώνες η Χόφενχαϊμ νίκησε την Κολωνία (6:0), έπαιξε ισοπαλία με την Άιντραχτ (1:1) και νίκησε την Αμβούργο (2:0).

Πρόβλεψη

Η Χόφενχαϊμ έδωσε μια σειρά από πέντε αγώνες χωρίς ήττες στο πρωτάθλημα και αποσκοπεί στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΡΜ Λειψίας δεν έχει άλλους αγώνες εκτός Μπουντεσλίγκα και η ομάδα του Hassenhutt θα προσπαθήσει να εκδικηθεί για την ήττα στον πρώτο γύρο 4:0. Και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να καυχηθούν για αξιόπιστη άμυνα, και γι’ αυτό στους προσωπικούς αγώνες μεταξύ τους οι παίκτες σκοράρουν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά. Έτσι θα γίνει και στον επερχόμενο αγώνα. Πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπουντεσλίγκα: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *