The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ολλανδία εναντίον Σουηδία

Netherlands-Sweden-10.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Πρώτος γύρος

Τρίτη, 10/10/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Άμστερνταμ Αρένα, Amsterdam-Zuidoost

Η εθνική Ολλανδίας κατά 99,9% δε θα περάσει στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, το οποίο το επόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθεί στα ρωσικά γήπεδα ποδοσφαίρου. Στους βαθμούς οι «πορτοκαλί» μπορούν ακόμα να καλύψουν τη διαφορά με τη σουηδική εθνική ομάδα, με την οποία οι Ολλανδοί θα παίξουν την ερχόμενη Τρίτη εντός έδρας, αλλά να καλύψουν τη διαφορά των 12 μονάδων με τον αντίπαλο δεν είναι δυνατό.

Δεν έπαιζαν άσχημα

Η εθνική Ολλανδίας μετά από εννέα γύρους στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κατάφερε να σκοράρει 16 βαθμούς στο ενεργητικό της, η διαφορά τερμάτων είναι 19:12. Μόνο πέντε νίκες, μία ισοπαλία με την εθνική Σουηδίας στη Στοκχόλμη και τρεις ήττες: δύο από τη εθνική Γαλλίας και μία από τη Βουλγαρία εκτός έδρας.

Υπάρχει μια πιθανότητα ακόμη και για την πρώτη θέση

Για να γίνει η δεύτερη στον όμιλο Α, η εθνική Σουηδίας στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει μόνο να μην χάσει με σκορ 0:12 ή μεγαλύτερο, αλλά την ίδια στιγμή, οι «τρεις κορώνες» έχουν μια ελάχιστη πιθανότητα για την πρώτη θέση. Για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουν τους Ολλανδούς την Τρίτη, καθώς και να ελπίζουν ότι η εθνική Γαλλίας στην παράλληλη συνάντηση δεν θα μπορέσει να νικήσει τους Λευκορώσους στην έδρας τους. Δεν είναι ρεαλιστικό, κι όμως…

Πρόβλεψη

Στο επερχόμενο παιχνίδι η εθνική Ολλανδίας θα έχει υψηλό κίνητρο για να κερδίσει, αλλά απλή νίκη στους αντιπάλους θα φέρει στους “πορτοκαλί” μόνο την ηθική ικανοποίηση και τίποτα περισσότερο. Εν πάση περιπτώσει, η εθνική Σουηδίας θα λάβει μέρος στα πλέι-οφ για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Έχοντας ένα τόσο μεγάλο χάντικαπ στη διαφορά των γκολ για τους Σκανδιναβούς θα είναι δύσκολο να συντονιστούν στη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, έτσι το στοίχημα στους γηπεδούχους είναι λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ολλανδίας με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *