The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Ίνγκολστατ

BorussiaDortmund-Ingolstadt-17.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Το 25ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Μπορούσια Ντόρτμουντ και Ίνγκολστατ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι ομάδες διαφορετικής κατηγορίας βάρους, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στους μελλοντικούς γηπεδούχους το προφανές φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού. Με μια τέτοια γραμμή θα πρέπει να συμφωνήσουμε επίσης και λόγου του γεγονότος ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ, και εντός έδρας τους οι “μέλισσες” παίζουν πολύ ισχυρά και αποτελεσματικά.

Πρέπει να φτάσουν

Στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα μετά από 24 γύρους η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 43 πόντοι και 16 πόντοι διαφορά από την κορυφαία Μπάγερν. Είναι ήδη σαφές ότι η ομάδα από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ δεν θα καταφέρει να καλύψει τη διαφορά με τους Βαυαρούς, αλλά θα αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση του πίνακα της Μπουντεσλίγκα με τη ΡΜ Λειψίας. Εντός έδρας της στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ αυτή τη σεζόν έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Μεγάλες πιθανότητες να πέσει

Η Ίνγκολστατ με υψηλή πιθανότητα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπουντεσλίγκα. Τώρα στο ενεργητικό της ομάδας είναι19 πόντοι και η 17η θέση στον πίνακα. Μέχρι τη 16η θέση και τη θέση στην μεταβατική ζώνη των αγώνων είναι επτά μονάδες διαφορά. Εκτός έδρας οι Βαυαροί στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα της φετινής σεζόν έπαιξαν 12 παιχνίδια, όπου σημείωσαν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 11:20.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι είναι το τελευταίο πριν από το διάλειμμα δύο εβδομάδων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, έτσι η Μπορούσια θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει με σιγουριά όχι πολύ ισχυρό αντίπαλο και να πάει για διάλειμμα σε μια καλή διάθεση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπορούσια με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *