The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Νάπολι εναντίον Φιορεντίνα

Napoli-Fiorentina-24.01

Κύπελλο Ιταλίας Προημιτελικός

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας η Νάπολι εντός έδρας θα φιλοξενεί την Φιορεντίνα. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα αυτών των ομάδων, έτσι ώστε το επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό.

Τέσσερις νίκες στη σειρά

Η Νάπολι σε πέντε τελευταίους αγώνες έχει κερδίσει τέσσερις φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Οι νίκες συνέβησαν πάνω στη Σαμπντόρια, Σπέτσια στο Κύπελλο Ιταλίας, Πεσκάρα και Μίλαν. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε A η Νάπολι μετά το 21ο γύρο έχει 44 πόντους που επιτρέπουν στην ομάδα να καταλαμβάνει την υψηλή τρίτη θέση στην κατάταξη. Εντός έδρας τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα Ιταλίας έπαιξαν 11 αγώνες, όπου σημείωσαν οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Η Φιορεντίνα εκτός έδρας

Οι “βιολέτες” εκτός έδρας δεν προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση. Στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος η Φιορεντίνα εκτός έδρας έπαιξε 10 παιχνίδια, όπου σημείωσε 4 νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, διαφορά τερμάτων είναι 20:17. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι οι «βιολέτες» στο επερχόμενο παιχνίδι είναι σαφές αουτσάιντερ. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους πρόσφατα στο «Αρτέμιο Franchi», η συνάντηση έληξε με το σκορ 3:3.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, εντός έδρας της η ομάδα αποκαλύπτει λαμπρό επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπό συνθηκών αυτών η Φιορεντίνα θα δυσκολευτεί να αντισταθεί στους «Παρτενοπέι». Επίσης αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην Ιταλία υπάρχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό των εντός έδρας νικών, σχεδόν το υψηλότερο στην Ευρώπη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Νάπολι με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *