The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου εναντίον Μίλαν

BayernMunich-Milan-22.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Shenzhen Universiade Sports Centre, Shenzhen

22/07/2017 12:35 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο γύρο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών η Μπάγερν Μονάχου στην κινεζική Shenchzheni θα παίξει με τη Μίλαν. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της γερμανικής ομάδας, η Μπάγερν έχει ισχυρότερη σύνθεση από τους Ιταλούς, καθώς και η στάση των Γερμανών σε φιλικούς αγώνες συνήθως είναι πιο υπεύθυνη από τους «μακαρονάδες»

Μετά από την ισοπαλία

Η Μπάγερν κέρδισε το φιλικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου την ομάδα Erlangen-Bruck. Μετά από αυτό η Μπάγερν έπαιξε αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Σε εκείνο το παιχνίδι στο βασικό χρόνο καταγράφηκε ισοπαλία 1:1, ο στόχος της Μπάγερν είναι στο λογαριασμό του Lewandowski, απάντηση στο στόχο του Ivobi. Στα πέναλτι η Άρσεναλ ήταν ισχυρότερη από την Μπάγερν, νικώντας με σκορ 3:2.

Μετά την ήττα

Η Μίλαν έχασε στον πρώτο γύρο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 1:3. Στην ιταλική ομάδα το γκολ σκόραρε ο Κάρλος Μπάκα στο 24ο λεπτό. Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ τα γκολ σκόραραν ο Σαχίν και Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η Μίλαν στον αγώνα εναντίον «αγριομελισσών» φαινόταν χωρίς ισορροπία. Η Μπάγερν, επίσης, απέχει πολύ από τις ιδανικές της συνθήκες, αλλά αυτή η ομάδα είναι ισχυρότερη της Μπορούσια, οπότε ρεαλιστική πιθανότητα για τα παιδιά του Montella στην επερχόμενη συνάντηση είναι πολύ μικρή.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν δεν είναι συνηθισμένη να χάνει δύο αγώνες στη σειρά, αν και τεχνικά η Μπάγερν στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν έχει χάσει από την Άρσεναλ, ήταν πολύ κοντά στη νίκη. Η Μίλαν για την Μπάγερν Μονάχου είναι ένας νόστιμος μεζές, οι μελλοντικοί αντίπαλοι διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στην τάξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *