The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ

manchestercity-watford-14-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Αφού ξυλοκοπήθηκε από την Τσέλσι και Λέστερ, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να λάβει ικανοποίηση στο επερχόμενο παιχνίδι του 16ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας ενάντια Γουότφορντ. Στο στυλ οι “κηφήνες” ταιριάζουν πολύ καλά στους “αετούς”, επειδή η ομάδα του Mazzarri προσπαθεί η ίδια να παίζει ποδόσφαιρο και αφήνει τον αντίπαλό να δημιουργεί, και η ΜΣ μόνο αυτό και χρειάζεται.

Επτά βαθμοί

Χάντικαπ μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έχeι φθάσει ήδη επτά πόντους, αν και, πιο πρόσφατα, οι “αετοί” είχαν την ευκαιρία να είναι ακόμα πρώτοι στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Αλλά έχουν συμβεί δύο πολύ δυσάρεστες ήττες που έδειξαν την αδυναμία της ΜΣ σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού. Στην επικείμενη συνάντηση πάλι δεν θα είναι σε θέση να παίξουν ο Fernandinho και ο Aguerre, αλλά ακόμη και χωρίς αυτούς τους δύο δημιουργικούς παίκτες η ΜΣ έχει παίκτες να σκοράρουν.

Χαρούμενη ομάδα

Η Γουότφορντ είναι μια ομάδα που είναι ικανή να προκαλεί έκπληξη. Η ενδεκάδα του Walter Mazzarri κατά τη διάρκεια του τουρνουά πρόλαβε να χάσει από τη Λίβερπουλ με μεγάλο σκορ 1:6, αλλά παράλληλα υπήρχαν και ωραίοι αγώνες, για παράδειγμα, ο αγώνας κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έληξε με νίκη των “κηφήνων” 3:1. Οι συναντήσεις αυτές έχουν κοινό το ότι ήταν “του ύψους”, όπως και ο τελευταίος αγώνας της Γουότφορντ εναντίου Έβερτον, ο οποίος έληξε με το σκορ 3:2 υπέρ της ομάδας του Mazzarri. Μετά από 15 γύρους στο ενεργητικό της Γουότφορντ είναι 21 πόντοι και έβδομη θέση, αν η ομάδα θα διατηρήσει τη δυναμική με την οποία σκοράρει βαθμούς, μπορεί πολύ πιθανόν να υπολογίζει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πρόβλεψη

Η ΜΣ και η Γουότφορντ είναι δύο ομάδες “του ύψους”, αντίστοιχα, ο αγώνας μεταξύ τους θα πρέπει πιθανότατα να γίνει παραγωγικός, κάτι για το οποίο εύγλωττα μιλάει η γραμμή στοιχήματος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: over 2.5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *