The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάλαγα εναντίον Μπαρτσελόνα

Malaga-Barcelona-08.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 8 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Λα Ροσαλέδα

Το ερχόμενο Σάββατο η Μάλαγα εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, θα είναι ο αγώνας του 31ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, οι πόντοι χρειάζονται και στους «γαύρος» και στους Καταλανούς. Οι πρώτοι δεν έχουν εγγυηθεί τη θέση στην ελίτ του ισπανικού πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν, ενώ η Μπάρτσα αγωνίζεται για την ηγεσία στο πρωτάθλημα.

Πολύ άσχημη φόρμα

Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μάλαγα έχει καταφέρει μόνο μία φορά να παίξει ισοπαλία, με τέσσερις ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν από την Μπέτις, Αθλέτικ, Αλάβες και Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη βαθμολογία της Πριμέρα η Μάλαγα μετά από 30 γύρους βρίσκεται στη 15η θέση, στο ενεργητικό της είναι 30 πόντοι. Εντός έδρας τους οι «γαύροι» στην τρέχουσα περιοδεία, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ισπανίας, έπαιξαν 14 παιχνίδια, όπου κατάφεραν να κερδίσουν 20 βαθμούς.

Πολύ εκτός έδρας παιδιά

Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν είναι η ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά εκτός έδρας από τις ομάδες της ισπανικής ελίτ. Εκτός έδρας η Μπάρτσα έπαιξε 15 παιχνίδια, στα οποία ήταν σε θέση να σημειώσει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε πέντε τελευταίους αγώνες η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ήττα, η οποία συνέβη εκτός έδρας από την Ντεπορτίβο μετά από το δύσκολο αγώνα κατά της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπαρτσελόνα έχει τρελό κίνητρο, αυτή η ομάδα παλεύει για τον τίτλο στο πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και δεν είναι στα σχέδια της ομάδας του Luisa Enrike να χάσει βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα το επόμενο Σάββατο ταξιδεύει στην Μάλαγα στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας αποκλειστικά για να νικήσει. Με τη σειρά της η Μάλαγα δεν είναι σήμερα σε θέση να δώσει πραγματική μάχη στη νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *