The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λέστερ εναντίον Λίβερπουλ

Leicester-Liverpool-19.09

Λιγκ Καπ Αγγλίας Τρίτος γύρος

Αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο King Power, Λέστερ

Την πλησιέστερη Τρίτη στον τρίτο γύρο του αγγλικού κυπέλλου θα συναντηθούν η Λέστερ και η Λίβερπουλ. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των «κόκκινων», αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Klopp το Λιγκ Καπ δεν είναι ένα τουρνουά προτεραιότητας, ενώ για τις «αλεπούδες» το τρίτο μεγαλύτερο στην Αγγλία τρόπαιο μπορεί να γίνει εφαλτήριο για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ καλά

Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Λέστερ μόνο δύο φορές κατάφερε να κερδίσει με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ ενάντια Μπράιτον, και στη συνάντηση στο Λιγκ Καπ ενάντια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Οι ήττες καταγράφηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι, η ισοπαλία έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο με την Χάντερσφιλντ Τάουν. Σε γενικές γραμμές η Λέστερ είναι σε καλή κατάσταση, αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί για το τρόπαιο.

Δύσκολο πρόγραμμα

Ο Klopp παίζει πάντα για να κερδίσει, αλλά τώρα για τη Λίβερπουλ είναι πιο σημαντικό να διατηρήσει τη φρεσκάδα για το επερχόμενο παιχνίδι της Premier League, ακριβώς εναντίον Λέστερ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, και σε τρεις ημέρες μετά τη δεύτερη συνάντηση με τις «αλεπούδες» οι «κόκκινοι» θα πετάξουν στη Μόσχα για να παίξουν το δεύτερο γύρο του Champions League. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μην αμφιβάλλετε ότι ο προπονητής της ομάδας θα φέρει στο στάδιο King Power καθόλου κύρια σύνθεση.

Πρόβλεψη

Η Λέστερ Σίτι θα προσπαθήσει να προχωρήσει στο Λιγκ Καπ όσο μακριά γίνεται, για τις «αλεπούδες» είναι μια πρόσθετη ευκαιρία να ανταγωνιστούν για την πρόκριση στην Ευρώπη, ενώ για τους «κόκκινους» αυτό το τουρνουά είναι περισσότερο ένα βάρος, και όχι ένας ενδιαφέρων διαγωνισμός. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με ελκυστική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λέστερ δε θα χάσει με απόδοση 1,98


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *