The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Κουανγκτσόου Έβεργκραντ εναντίον Κασίμα Άντλερς

GuangzhouEvergrande-Kashima-23.05

ΑΦΚ Τσάμπιονς Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

αύριο, 3:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Tianhe Stadium

Την ερχόμενη Τρίτη στις 23 Μαΐου ξεκινάνε οι αγώνες των 16 του ΑΦΚ Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα από τα ζευγάρια της φάσης αυτής θα είναι η αναμέτρηση της κινεζικής ομάδας Κουανγκτσόου Έβεργκραντ και ιαπωνικής ομάδας Κασίμα Άντλερς. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά καλή εμφάνιση στα εθνικά τους πρωταθλήματα, και οι δύο θέλουν να προκριθούν στο ημιτελικό του σημαντικότερο ποδοσφαιρικού τουρνουά της Ασίας.

Εξαιρετική φόρμα

Η Κουανγκτσόου Έβεργκραντ σε πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να κερδίσει σε τέσσερα με μία ισοπαλία, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Μεϊντσζόου, Σαγκάη, Τσανγκτσούν και Τσιανγκσού, οι ισοπαλίες συνέβησαν στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της κορεατικής ομάδας Σούουον. Στον όμιλο G του ΑΦΚ Τσάμπιονς Λιγκ η κινεζική ομάδα πήρε μόνο τη δεύτερη θέση, έχοντας παραχωρήσει την πρωτεία στους Ιάπωνες από την Καβασάκι Φροντάλε, κι οι δύο αντίπαλοι είχαν από 10 πόντους στο ενεργητικό, αλλά η Καβασάκι Φροντάλε ήταν καλύτερη από την Κουανγκτσόου Έβεργκραντ σε δευτερογενείς δείκτες.

Μικρή πτώση

Η Κασίμα Άντλερς μέχρι πρόσφατα έδειχνε εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά σε δύο τελευταία παιχνίδια αυτή η ιαπωνική ομάδα έχασε. Στην αρχή από τη Βίσελ Κόμπε με σκορ 1:2 και στη συνέχεια από την Καβασάκι Φροντάλε με αποτέλεσμα 0:3. Κι οι δύο ήττες συνέβησαν στους εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο της J-League. Την ίδια στιγμή στο δικό της όμιλο Ε στο ΑΦΚ Τσάμπιονς Λιγκ η Κασίμα Άντλερς κέρδισε τη Μουάνγκ Θονγκ, Ούλσαν και Μπρίσμπεϊν Ρόαρ. Στο ενεργητικό τους οι Ιάπωνες έχουν 12 πόντους, ένα βαθμό λιγότερο έχει η ομάδα από τη Ταϊλάνδη.

Πρόβλεψη

Η Κουανγκτσόου Έβεργκραντ είναι ισχυρή ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, η οποία θα δοκιμάσει στο εντός έδρας ματς να κατακτήσει πλεονέκτημα έναντι της ιαπωνικής Κασίμα Άντλερς. Κινεζικό πρωτάθλημα τώρα βρίσκεται σε άνοδο, και οι κινεζικές ομάδες είναι ισχυρότερες από της ιαπωνικές, κάτι που θα προσπαθήσει να αποδείξει η Έβεργκραντ στο επερχόμενο παιχνίδι, με αυτοπεποίθηση νικώντας το μελλοντικό της αντίπαλο στον εντός έδρας αγώνα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κουανγκτσόου Έβεργκραντ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *