The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Θέλτα Βίγο εναντίον Αλαβές

CeltaVigo-Alaves-02.02

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπαλαΐδος

Στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας η Θέλτα Βίγκο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Αλαβές. Και για τις δύο ομάδες η πρόκριση στο ημιτελικό του τουρνουά, όπως το ισπανικό Κύπελλο είναι πραγματικό επίτευγμα, οπότε δεν θα είναι έκπληξη αν στο επερχόμενο παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι θα βγάλουν τις ισχυρότερες συνθέσεις τους. Στα γραφεία στοιχημάτων το φαβορί του αγώνα θα είναι, φυσικά, οι “κέλτες”. Αυτή η ομάδα είναι ανώτερη στην κατάσταση, και πιο πρόσφατα οι αντίπαλοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει προσωπική συνάντηση στο Μπαλαΐδος, η οποία έληξε με το σκορ 1:0 υπέρ των γηπεδούχων. Αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε τους Βάσκους, αυτή η ομάδα ακόμη και σε εκτός έδρας παιχνίδια είναι σε θέση να δώσει μάχη σε πολλές ισπανικές ομάδες.

Εντός έδρας Θέλτα

Η Θέλτα κατάφερε να αποκλείσει από το Κύπελλο Ισπανίας την ίδια την Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι οι προθέσεις των “κελτών” εκτείνονται τουλάχιστον μέχρι τον τελικό του τουρνουά, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι αντίπαλοι της Βίγο δεν είναι Γκραντ. Εκτός αυτού, η Θέλτα είναι ομάδα πολύ εντός έδρας παιχνιδιού, στο Μπαλαΐδος οι “Κέλτες” στους 10 αγώνες της Πριμέρας αυτής της σεζόν κατάφεραν να κερδίσουν 7 νίκες, κάτι που χαρακτηρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας.

Η Αλαβές είναι δυνατή

Με τη σειρά της η Αλαβές εκτός έδρας παίζει καλά, σε 10 αγώνες της Πριμέρας της σεζόν του 2016-17 έχει τα εξής στατιστικά στοιχεία εκτός έδρας: + 3 = 3-4. Αυτή η στατιστική δεν είναι τέλεια, αλλά δείχνει ότι οι Βάσκοι δεν πετάνε απ’ εδώ απ’ εκεί τους πόντους εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο από τα δύο, το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα στη Χώρα των Βάσκων. Η Θέλτα, αν θέλει πραγματικά να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου της Ισπανίας, είναι υποχρεωμένη να κερδίσει στην επερχόμενη συνάντηση, και με δεδομένη την ιστορία της αντιπαράθεσης με την Αλαβές, και τις εντός έδρας στατιστικές των “κελτών” στην τρέχουσα σεζόν, είναι πολύ εύκολο να το πιστέψει κανείς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Θέλτα Βίγο με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *