The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Χάντερσφιλντ

WestHam-Huddersfield-11.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 11/09/2017, 10:00 μ.μ.  Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου, Λονδίνο

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. τη Δευτέρα ο τελευταίος αγώνας του 4ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο οποίο η Γουέστ Χαμ θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ.

Στο στρατόπεδο της Γουέστ Χαμ Λονδίνου δεν είναι όλα σε εντέλεια. Προφανώς, η υπομονή της ηγεσίας των «σφυριών» πλησιάζει στο τέλος, και έχουν θέσει τελεσίγραφο στον προπονητή της ομάδας ότι πρέπει να κερδίζει στις τελευταίες περιοδείες. Όσον αφορά τη σύνθεση της Γουέστ Χαμ είναι εντελώς ανταγωνιστική ομάδα, αλλά στους πρώτους τρεις γύρους τα «σφυριά» έχαναν σταθερά. Φυσικά ήττα 4:0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ομάδα πέρασε απαρατήρητη, αλλά μετά από την ήττα από τη Σαουθάμπτον 3:2 και στη τελευταία περιοδεία από τη Νιούκαστλ 3:0 η οργή ήταν τεράστια.

Πιστεύω ότι τόσο υψηλή θέση της Χάντερσφιλντ μετά τους εναρκτήριους τρεις γύρους λίγοι μπορούσαν να προβλέψουν. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Χάντερσφιλντ μαζί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν μοναδικές ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που κρατούν τις πύλες τους κλειδωμένες. «Τα Τεριέ» στους αγώνες φαίνονταν παραπάνω από σίγουροι, αλλά και οι αντίπαλοι ήταν μεσαίοι. Παρ’ όλα αυτά, έχοντας κερδίσει τη συντριπτική νίκη στο 1ο γύρο στην Κρίσταλ Πάλας, στη συνέχεια «Τα Τεριέ» με τα δόντια πήραν τη νίκη από τη Νιούκαστλ 1:0, το παιχνίδι ενάντια Σαουθάμπτον έληξε με ξηρή ισοπαλία 0:0.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι θεωρείται η Γουέστ Χαμ και στη Χάντερσφιλντ παραδοσιακά προβλέπεται ήττα. Ωστόσο, τα πράγματα στα «σφυριά» είναι απλά χάλια, αλλά όλους τους τρεις αγώνες έχουν παίξει εκτός έδρας, οπότε εντός έδρας μπορούμε να περιμένουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η Χάντερσφιλντ, όμως, προχωράει χωρίς ήττες, ο Γερμανός τεχνικός βρίσκει κίνητρα στην ομάδα και σίγουρα δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *