The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βραζιλία εναντίον Ελβετία

Brazil-Switzerland-17.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Ροστόφ

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Από πέντε φορές κατόχους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βραζιλιάνους περιμένουν νίκες σε όλους τους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να ξεκινήσουν με επιτυχία στο Μουντιάλ στο παιχνίδι με άβολους Ελβετικό.

Η ενδεκάδα του Tite είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν χάνουν σε έντεκα αγώνες στη σειρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Selezao έχασε μόνο τρεις φορές. Έτσι, η ομάδα μπορεί να παίξει με επιτυχία όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Οι Βραζιλιάνοι παίζουν παραδοσιακά επιτυχές στις φάσεις των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συνήθως προκρίνονται στο στάδιο των πλέι-οφ από την πρώτη θέση με ποσοστό 100% νικών. Αυτή τη φορά πρέπει να διατηρηθεί η παράδοση.

Οι Ελβετοί έχουν ήδη γίνει τακτικοί συμμετέχοντες των διεθνών φόρουμ. Εκεί εναλλάσσονται οι μην προκρίσεις από τον όμιλο με τους αποκλεισμούς στους 16. Την ίδια στιγμή η ευρωπαϊκή εθνική φημίζεται για το αξιόπιστο παιχνίδι της στην άμυνα. Στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο η ενδεκάδα του Πέτκοβιτς έχασε μόνο επτά γκολ σε δέκα αγώνες. Και στου τελευταίους τέσσερις από τους πέντε φιλικούς η Ελβετία άφηνε την εστία της ανέπαφη. Θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου να σπάσει την άμυνα της εθνικής Ελβετίας.

Πρόβλεψη

Παρόλα αυτά, η κατηγορία των Βραζιλιανών θα πρέπει να είναι αρκετή για την επιτυχία σε αυτόν τον αγώνα. Θα δούμε μονομερή πορεία. Οι Ελβετοί θα αμύνονται καλά, αλλά, τελικά, δεν θα το πετύχουν. Δεν θα δούμε πάρα πολλά γκολ. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 2,04.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *