The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα

athleticbilbao-barcelona-05-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, 10:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Μαμές

Η επόμενη Πέμπτη δεν είναι πλούσια σε ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής ημέρας στο πλαίσιο των 16 του Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα σε αυτή την αναμέτρηση είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι Βάσκοι είναι πολύ εντός έδρας σύλλογος. Ειδικά, το τελευταίο επιχείρημα έχει σημασία για τους αγώνες του κυπέλλου, όπου ο ρόλος της έδρας είναι μέγιστη σημασίας.

Εκτός έδρας Αθλέτικ

Πριν από το διάλειμμα των Χριστουγέννων η Αθλέτικ εντός έδρας έπαιξε δύο παιχνίδια, όπου σημείωσε δύο νίκες επί Θέλτα και Ράσινγκ. Αυτές οι δύο ομάδες δεν μπορούν να συγκριθούν με την Μπαρτσελόνα, αλλά τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι η ομάδα από το Μπιλμπάο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορούμε, επίσης, να αναφέρουμε τα στατιστικά των εντός έδρας αγώνων της Αθλέτικς στην Πριμέρα. Σε οκτώ παιχνίδια οι Βάσκοι σημείωσαν έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Εκτός έδρας Μπαρτσελόνα

Αλλά και η Μπαρτσελόνα στη φετινή σεζόν δείχνει ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος οι Καταλανοί εκτός έδρας έχουν παίξει οκτώ αγώνες, στους οποίους σημείωσε έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, οι “Μπλαουγκράνα” σκόραραν σε αυτά τα παιχνίδια 23 γκολ και δέχτηκαν μόλις 9. Γενικώς η ομάδα του Luis Enrique μετά από 16 γύρους του πρωταθλήματος Ισπανίας είναι στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης τρεις μονάδες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα  είναι πολύ δραστήρια στις εκτός έδρας συναντήσεις, αλλά η Αθλέτικ εντός έδρας της σπάνια χάνει. Επιπλέον, υπήρχε το διάλειμμα των Χριστουγέννων, και τώρα δεν είναι εντελώς ευνόητο σε τι κατάσταση βρίσκονται οι “λεοπαρδάλεις“. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *