The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ εναντίον Φενέρμπαχτσε

AthleticBilbao(Esp)-Fenerbahce(Tur)-17.07

Στις 17 Ιουλίου του 2017 στις 09:00 μ.μ. στην Ελβετία θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας στο πλαίσιο της προ-εποχής προετοιμασίας, όπου η ισπανική Αθλέτικ θα παίξει εναντίον της τουρκικής Φενερμπαχτσέ.

Εντυπώσεις για το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη σεζόν παραμένουν αβέβαιες. Οι «Βάσκοι» σε γενικές γραμμές έδειξαν το σύνηθες επίπεδο και την κατηγορία των εκτελεστικών δεξιοτήτων. Ενώ αγωνίζονταν στην ευρωπαϊκή σκηνή, δεν εγκατέλειπαν οι παίκτες της ομάδας και το εγχώριο πρωτάθλημα. Έτσι στο Γιουρόπα Λιγκ η Αθλέτικ, ξεπερνώντας τη φάση των ομίλων, έχασε στους 32 από το ΑΠΟΕΛ, κάτι που ειλικρινά μου έκανε εντύπωση. Στο πρωτάθλημα η Αθλέτικ κέρδισε 63 πόντους και πήρε την 7η θέση, η οποία θα στείλει τους Βάσκους στα προκριματικά για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αφού έπαιξε φιλικό παιχνίδι στην Ελβετία, η Αθλέτικ έχασε από την Μπάζελ 3:2.

Εδώ και πολλά χρόνια η Φενέρμπαχτσε τελειώνει τη σεζόν, χωρίς να διεκδικεί τον τίτλο πρωταθλήτριας. Την περασμένη σεζόν η ομάδα ήταν σε θέση να δείξει τον εαυτό της πολύ καλύτερα από το προηγούμενη. Έτσι μετά από 34 γύρους τα «καναρίνια» έχοντας 64 πόντους με διαφορά τερμάτων 60:32, πήραν την 3η θέση στην κατάταξη, έχοντας την ευκαιρία να εκδηλωθούν στο προκριματικό στάδιο του Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά τα αποτελέσματα της προ-σεζόν, προς το παρόν δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά. Έχοντας χάσει τον πρώτο αγώνα από τη Γιουβέντους Βουκουρεστίου 2:3, σε άλλο παιχνίδι η Φενέρμπαχτσε έχασε από τη Σπόρτινγκ 2:1.

Το επερχόμενο παιχνίδι των ομάδων αυτών θα είναι η πρώτη προσωπική συνάντηση στην ιστορία τους. Η ισπανική Αθλέτικ όσο και η Φενέρμπαχτσε δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα μεγάλες μεταγραφές. Κατά τη γνώμη μου οι «Βάσκοι» θα μπορούσαν να κερδίσουν στην έδρα τους την Φενερμπαχτσέ. Επίσης και η Φενέρμπαχτσε εντός έδρας πολύ πιθανό θα νικούσε την Αθλέτικ. Αλλά αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση του παιχνιδιού, είναι φιλικός, είναι απίθανο ότι θα δούμε τις πιο βασικές συνθέσεις. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *