The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στις 10/8/2016 στις 21:30

Inter-Monchengladbach-10.08

Νίκη της γηπεδούχος με χάντικαπ 0 στην εταιρεία στοιχημάτων bet365

Ο αγώνας Ίντερ – Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ είναι φιλικός, οπότε είναι δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση του αγώνα. Όμως, δεδομένου ότι, οι bookmakers είναι γενναιόδωροι σε αυτό το ζευγάρι, γιατί να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη των παικτών από το Μιλάνο με μηδενικό χάντικαπ με απόδοση 2,00;

Ο Andre Schubert το καλοκαίρι έκανε παθητική πολιτική μεταφοράς, και δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει το κύριο αστέρι της περασμένης σεζόν τον Γρανίτα Τζάκου, ο οποίος πέρασε στην Άρσεναλ του Λονδίνου. Από τις καλές εξαγορές μπορούμε να σημειώσουμε μόνο την άφιξη του Jan Vestregor από την Βέρντερ Βρέμης. Είναι σαφές ότι μετά την αποχώρηση από την ομάδα του Jackie η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχασε στο κέντρο του πεδίου, θα μπορέσει κάποιος να τον αντικαταστήσει: Ο Shtobl και ο Nordtveit δεν θα φαίνονται τόσο λαμπρά χωρίς τον Γρανίτα, ο Kramer την περασμένη σεζόν δεν έδειχνε το παιχνίδι που αναμενόταν από αυτόν, και ο Raffael έχει κατέβει την περασμένη σεζόν. Το καλοκαίρι στους φιλικούς αγώνες οι Μπορούσια Μ δεν είχε τέτοιους αντιπάλους όπως η Ίντερ, η Μπορούσια προτίμησε να παίζει εναντίον των γερμανικών ομάδων της πρώτης ντιβιζιόν, κερδίζοντας τους ξανά και ξανά… Θα είναι σε θέση να επαναλάβει το κόλπο αυτό με τη Μίλαν; Νομίζω πως όχι.

Η Ίντερ αυτή την εβδομάδα έχει μεταμορφωθεί καλά, η διοίκηση του συλλόγου έχει απολύσει το Robert Mancini, στη θέση του ήρθε ο Ολλανδός Frank de Boer, επικεφαλής της Άγιαξ προηγουμένως. Το 2010 ο De Boer ως προπονητής της Άγιαξ στην πρώτη του σεζόν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, έτσι ήταν 4 σεζόν στη σειρά. Γι’ αυτό θέλω να πω ότι στη Μίλαν ήρθε ο άνθρωπος με φιλοδοξίες πρωταθλητή, που ξέρει τι θέλει και πώς να κάνει αυτό. Το προπονητικό τιμ του Mancini έχει προετοιμαστεί καλά για την άφιξη του Ολλανδού, η ομάδα διαθέτει αστέρια, όπως: ο Πέρισιτς, Candreva (ο οποίος ήρθε από την Νάπολι), Banega (από τη Σεβίλλη), ο αρχηγός Ικάρντι, Medel, δηλαδή ο De Boer έχει με ποιον να συνεργαστεί, τώρα είναι σημαντικό να τεθεί το στυλ του παιχνιδιού στην Ίντερ, και το ματς με την Μπορούσια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστεί δυνατά. Το καλοκαίρι στους φιλικούς αγώνες η ομάδα έπαιξε κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ, χάνοντας από όλες με συνολικό σκορ 3:13, σαφές δεν είναι αυτό που θα ήθελαν να δουν οι οπαδοί της Μίλαν. Το παιχνίδι με τους Γερμανούς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αποκατασταθεί και να δείξει τις φιλοδοξίες της για τη νέα σεζόν στους οπαδούς.

Ό, τι και να γίνει οι Ιταλοί δεν έχουν το δικαίωμα να χάσουν, οι οπαδοί δεν θα το καταλαβαίνουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *