The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Λέστερ

Everton-Leicester-09.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 9 Απριλίου, 6:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Η Έβερτον, η οποία δεν έχει χάσει ακόμα την ευκαιρία να αγωνιστεί για τη ζώνη του Champions League, την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Λέστερ Σίτι, η οποία με τη σειρά της, μετά την αλλαγή του προπονητή άρχισε να δείχνει καλό ποδόσφαιρο και συνεπή αποτελέσματα. Παρά την καλή κατάσταση των «αλεπούδων», τα «ζαχαρωτά» στο επερχόμενο παιχνίδι είναι ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα.

Κυνηγώντας την τετράδα

Μετά από 31 παιχνίδια η ομάδα από την Λίβερπουλ στο ενεργητικό της έχει 51 βαθμούς και την έβδομη θέση στην κατάταξη. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Έβερτον ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει, χάνοντας στην αρχή το ντέρμπι από τη Λίβερπουλ στην έδρας του αντιπάλου, και στη συνέχεια χάνοντας τη νίκη στο τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην τρέχουσα σεζόν η Έβερτον εντός έδρας της έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 10 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Φόρμα της Λέστερ

Η Λέστερ είναι τώρα πολύ καλή, αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει πέντε νίκες σε πέντε τελευταίους αγώνες. Αυτό επέτρεψε στις «αλεπούδες» να ανέβουν στην 11 θέση στη κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ και οι κίνδυνοι να αποκλειστούν από τη βρετανική ελίτ έχουν μείνει πολύ πίσω. Εκτός έδρας η Λέστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 14 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μόλις 6 πόντους, χειρότερα από τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους στην ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου παίζουν μόνο η Μπέρνλι και η Χαλ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η εντός έδρας Έβερτον την επόμενη Κυριακή θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τη νικητήρια πορεία. Η Λέστερ είναι τώρα σε καλή κατάσταση, αλλά αυτή η ομάδα φαίνεται καταστροφικά αδύναμη σε εκτός έδρας παιχνίδια. Με τη σειρά της η Έβερτον δεν έχει πλέον το δικαίωμα να χάσει τους πόντους, αλλιώς το όνειρο των παικτών της ομάδας να μπουν στη ζώνη του Champions League θα παραμείνει ένα όνειρο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Έβερτον με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *