The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Γουότφορντ

Everton-Watford-12.05

Τουρνουά:  Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τόπος διεξαγωγής:  Goodison Park“, Λίβερπουλ

Ημερομηνία αγώνα:  12/05/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδαος

Το 37ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ θα ανοίξει ο αγώνας μεταξύ της Έβερτον και Γουότφορντ, δύο ομάδων που έχουν αποφασίσει πολλά για τον εαυτό τους σ’ αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Λίβερπουλ σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι το οποίο είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της εντός έδρας στατιστικής των «ζαχαρωτών» και της εκτός έδρας των «σφιγγών». Επιπλέον, η Γουότφορντ είναι ένας βολικός αντίπαλος για την Έβερτον τον τελευταίο καιρό.

Θα παραμείνει έβδομη

Η Έβερτον στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην έβδομη θέση, και προφανώς, σ’ αυτή τη θέση τα «ζαχαρωτά» θα ολοκληρώσουν την τρέχουσα εκστρατεία. Στο ενεργητικό της ομάδας από το Λίβερπουλ υπάρχουν 58 πόντοι, είναι πέντε βαθμούς  λιγότερα από την Άρσεναλ, αλλά σε αντίθεση με την ομάδα του Κούμαν, η οποία έχει να παίξει δύο παιχνίδια στη σεζόν, οι «κανονιέρηδες» έχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Εντός έδρας της η Έβερτον στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε 18 αγώνες, όπου σημείωσε 12 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ήδη 15η

Πιο πρόσφατα η Γουότφορντ ήταν στην όγδοη θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά τώρα οι «σφίγγες» έπεσαν στην 15η θέση. Τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα από το Λονδίνο έχασε, οι ήττες υπήρξαν από τη: Χαλ Σίτι, Λίβερπουλ και Λέστερ. Στο ενεργητικό της Γουότφορντ είναι 40 πόντοι και έξι βαθμούς χάντικαπ από την Χαλ, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας η Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν έπαιξε 17 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον παίζει πολύ δυναμικά εντός έδρας της, ο επερχόμενος αγώνας κατά της Γουότφορντ θα είναι τελευταίος εντός έδρας για τα «ζαχαρωτά» στην τρέχουσα σεζόν, σίγουρα, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να τον παίξει όσο ποιοτικά γίνεται και να κερδίσει για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για μια ακόμη φορά. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Έβερτον με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *