The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Στόουκ Σίτι

arsenal-stokecity-10-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Η Άρσεναλ το Σάββατο εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Στόουκ Σίτι, και υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί μεταξύ των εταιρειών στοιχημάτων για το επερχόμενο παιχνίδι. Με τέτοια άποψη των «παντογνωστών» μπορεί να συμφωνήσει κανείς, επειδή οι “κανονιέρηδες” απόκτησαν τέλεια φόρμα, και στον αγώνα ενάντια Βασιλεία στο Champions League ο Αρσέν Βενγκέρ έχει χρησιμοποιήσει καθόλου κύριο σχήμα.

Δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα

Μετά από 14 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας στο ενεργητικό της Άρσεναλ βρίσκονται 31 βαθμοί και η δεύτερη θέση στην κατάταξη. Η Άρσεναλ είναι τρεις μονάδες μπροστά από την Τσέλσι Λονδίνου, η οποία οδηγεί το πρωτάθλημα. Σε πέντε τελευταία ματς εντός έδρας της η Άρσεναλ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Νίκη υπήρχε πάνω από την Τσέλσι, Σουόνσι και Μπόρνμουθ, ενώ ισοπαλία συνέβη με τη Μίντλεσμπρο και την Τότεναμ. Η Άρσεναλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά της στο επερχόμενο παιχνίδι.

Δύο νίκες στη σειρά

Η Στόουκ Σε στους τελευταίους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα Αγγλίας μόνο κέρδιζε. Ηττημένες ομάδες ήταν: Γουότφορντ και Μπέρνλι. Μετά από 14 συναντήσεις στο ενεργητικό της Στόουκ είναι 19 πόντοι και 9η θέση στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Σε εκτός έδρας αγώνες η Στόουκ κατάφερε να σκοράρει 9 πόντους, κερδίζοντας δύο παιχνίδια και τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία. Εκτός έδρας τα στατιστικά στοιχεία της Στόουκ δεν είναι άσχημα, η Άρσεναλ είναι τώρα πολύ καλή, και είναι απίθανο οι «αγγειοπλάστες» μετά το επερχόμενο παιχνίδι να αυξήσουν την ισορροπία των πόντους τους.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έπαιξε πολύ καλά στη φάση των ομίλων του Champions League, και πηγαίνει προς το στόχο της στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Η Στόουκ δεν είναι αντίπαλος για τους “κανονιέρηδες”, έτσι ώστε η γραμμή στοιχήματος φαίνεται αρκετά σωστή, και η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *