The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Arsenal-ManchesterCity-23.04

Κύπελλο Αγγλίας Ημιτελικός

αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 23 Απριλίου 2017 στις 5:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Αγγλίας, στο οποίο η Άρσεναλ Λονδίνου θα παίξει εναντίον Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ αυτή τη σεζόν είναι σαφώς κατώτερη από το συνηθισμένο της πρόγραμμα, επιπλέον οι «κανονιέρηδες», όπως έχει γίνει σύνηθες, στο τέλος του πρωταθλήματος χάνουν τόσους πολλούς πόντους που όχι μόνο απότομα φεύγουν παράπλευρα του αγώνα για το πρωτάθλημα, αλλά κιόλας με αυτή την ύφεση αναιρούν όλα τα κατορθώματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μέχρι σήμερα η Άρσεναλ είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από την πέμπτη θέση και από την τέταρτη – 7 μονάδες αντίστοιχα. Σας υπενθυμίζω ότι στο δρόμο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας η Άρσεναλ νίκησε την Πρέστον, Σαουθάμπτον, Σάτον Γιουνάιτεντ και Λίνκολν Σίτι.

Δύο νίκες στη σειρά πάνω στη Σαουθάμπτον 0:3 και Χαλ Σίτι 3:1 διέκοψαν την αποτυχημένη σειρά χωρίς νίκη για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διήρκεσε 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα ξεκίνησαν με το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τη Μονακό. Μετά από αυτό οι «πολίτες» έπαιξαν ισοπαλία με την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ και έχασαν εκτός έδρας από τη Τσέλσι. Τώρα η Σίτι είναι στην 4η θέση, όπου η αποχή από το πλησιέστερο διώκτη είναι 4 μονάδες, και από το τρίτο – 2 μονάδες αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων περιόδων μεταξύ των ομάδων δεν βγάζουν ξεκάθαρο φαβορί στους προηγούμενους αγώνες. Επιπλέον, συχνά οι αγώνες μεταξύ των συλλόγων ήταν αποτελεσματικοί, και όχι μόνο ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει περάσει το over 2.5, αλλά και οι δύο ομάδες σκόραραν γκολ. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι φέτος η Άρσεναλ και η Σίτι δύο φορές έχουν παίξει μεταξύ τους, όπου το πρώτο ματς κέρδισε η Σίτι 2:1, και το δεύτερο ματς έληξε με ισοπαλία 2:2. Η Άρσεναλ, όπως και η Σίτι, στην τρέχουσα σεζόν, εκτός από το Κύπελλο, δεν έχει για τίποτα άλλο να αγωνιστεί, γι’ αυτό πιστεύω ότι ο αγώνας θα αποδειχθεί ενδιαφέρον και παραγωγικό όπως και οι προηγούμενοι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *