The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άουγκσμπουργκ – ΡΜ Λειψίας

Augsburg-RBLeipzig-03.03

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 3 Μαρτίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα WWK

Το 23ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η μονομαχία μεταξύ της Άουγκσμπουργκ και της Λειψία. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers έχουν βγάλει τη γραμμή, όπου οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα από την Ανατολική Γερμανία απόκτησε και πάλι καλή φόρμα και προκαλεί αίσθηση, ενώ οι Βαυαροί κερδίσουν πόντους με δυσκολία, ακόμα και σε παιχνίδια εντός έδρας.

Σε μια καλή απόσταση

Η Άουγκσμπουργκ μετά από 22 γύρους στο πρωτάθλημα της Γερμανίας βρίσκεται στην 13η θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 27 πόντοι και 7 μονάδες διαφορά από τη ζώνη των μεταβατικών αγώνων. Εντός έδρας τους οι Βαυαροί έπαιξαν αυτή τη σεζόν 11 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα, συνολικά η Άουγκσμπουργκ έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, 12 πόντους στο ενεργητικό, διαφορά τερμάτων είναι 10:17.

Εκτός έδρας Λειψία

Η ΡΜ Λειψίας είναι η ομάδα, η οποία παίζει εκτός έδρας σχεδόν το ίδιο σίγουρα όπως και εντός. Χειρότερα, φυσικά, από την Μπάγερν, όμως όχι και άσχημα. Συνολικά εκτός έδρας η Λειψία έπαιξε στην Μπουντεσλίγκα 11 αγώνες, όπου σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε πέντε τελευταίες συναντήσεις η Λειψία κέρδισε τρεις φορές και έχασε δύο φορές. Ηττημένες ομάδες ήταν Χοφενχάιμ, Γκλάντμπαχ και Κολωνία, ενώ έχασε η Λειψία από το Αμβούργο και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πρόβλεψη

Οι μέλλον αντίπαλοι είναι ομάδες με καλές γραμμές άμυνας, η Λειψία επιπλέον είναι ισχυρή σε εκτός έδρας παιχνίδια. Με τη σειρά της η Άουγκσμπουργκ ακόμη και στην έδρα της προκαλεί αίσθηση εξαιρετικά σπάνια, και οι νίκη δεν είναι τόσο συχνές όσο θα το ήθελαν. Σε μια τέτοια κατάσταση μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση με combi-στοίχημα για το under και η Λειψία δεν θα χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Λειψία δεν θα χάσει + under 3,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *