The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άντερλεχτ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Anderlecht-ManchesterUnited-13.04

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Προημιτελικός, Παιχνίδι 1

Πέμπτη, 13 Απριλίου, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Κονστάντ Βάντεν Στοκ

Στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ η βελγική ομάδα Άντερλεχτ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικών φιλοξενούμενους, παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκάθαρο φαβορί, αλλά ταυτόχρονα αξίζει την προσοχή το γεγονός ότι οι «μωβ» έχουν πολύ ισχυρή σεζόν, κάτι που φαίνεται καθαρά όχι μόνο στα αποτελέσματα αυτής της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα του Βελγίου, όπου η Άντερλεχτ κατέχει υψηλή πρώτη θέση.

Ο ηγέτης του Βελγίου

Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Άντερλεχτ κέρδισε τέσσερις φορές με μία ήττα. Η ήττα συνέβη στις 4 Μαρτίου στον αγώνα κόντρα στην Μέχελεν, μετά από αυτό οι «μωβ» μόνο νικούσαν. Τα θύματα της ομάδας από τις Βρυξέλλες ήταν: δύο φορές το ΑΠΟΕΛ, Waasland και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Βελγίου η Άντερλεχτ βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχει τρεις βαθμούς χάντικαπ μπροστά στην Μπριζ.

Προβλήματα της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Η κατάσταση αυτή οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι στην Πριμιέρ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρκετά προβλήματα, η ομάδα είναι μόνο στην πέμπτη θέση στον πίνακα πρωταθλήματος, τέσσερις μονάδες διαφορά από την τέταρτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Λίβερπουλ, δηλαδή το Γιουρόπα Λιγκ για τους «διάβολους» είναι μια εφεδρική επιλογή για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, και από το τρόπαιο σε αυτή την ομάδα δεν θα αρνηθεί κανείς.

Πρόβλεψη

Η Άντερλεχτ έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσης γνωστή για την αμυντική της γραμμή. Σε αναμέτρηση των «μωβ» και των «διάβολων» υπάρχει μεγάλη πιθανότητα έκβασης του «πάτους». Επίσης, μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της αναμέτρησης. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: under 3.0 με απόδοση 1,43.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *