The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Σάιντ Ετιέν

Marseille-SaintEtienne-10.12

Λιγκ 1 Γαλλίας

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βελοντρόμ

Στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Βελοντρόμ θα ξεκινήσει η συνάντηση του 17ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας μεταξύ Ολιμπίκ Μαρσέιγ και Σάιντ Ετιέν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι για το επικείμενο παιχνίδι έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση: η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να κερδίσει, η ομάδα αγωνίζεται για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Γαλλίας, είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, ενώ οι “πράσινοι” έχουν ξεχάσει πότε κέρδιζαν, συνεχόμενη απώλεια βαθμών τους κατέβασε στη μέση της κατάταξης.

Η Μαρσέιγ μετά από 16 γύρους βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδα υπάρχουν 32 βαθμοί, το ίδιο και στους αντιπάλους: Λυών και Μονακό. Η Διαφορά από τον ηγέτη ΠΣΖ είναι 9 μονάδες, να πολεμά επί ίσοις όροις με τους Παριζιάνους η Μαρσέιγ απλά δεν έχει πόρους, ο Γκαρσία και το προπονητικό επιτελείο του θα επικεντρωθεί στην μάχη για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα Γαλλίας. Επιπλέον, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Europa League, οπότε το παιχνίδι στα δύο μέτωπα θα συνεχιστεί και την άνοιξη. Η Μαρσέιγ δείχνει σταθερά αποτελέσματα σε πέντε τελευταίους αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα: τρεις νίκες επί Καν, Γκινγκάμπ και Μετς, δύο ισοπαλίες με τη Μονπελιέ και Μπορντό.

Η Σαιντ Ετιέν έχει ήδη καταφέρει να απολύσει τον προπονητή, Όσκαρ Γκαρσία, και ο Sabler δεν κάνει τίποτα. Σε τέσσερις αγώνες, που έπαιξαν οι «πράσινοι» με το νέο τεχνικό, σημειώθηκαν δύο εκτός έδρας ήττες από την Λιλ 1:3 και Μπορντό 0:3, δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Ναντ 1:1 και Στρασβούργο 2:2. Στο τουρνουά η πιο δημοφιλή ομάδα στη Γαλλία είναι στην 12η θέση με 20 βαθμούς στον κουμπαρά, η διαφορά από τη Μαρσέιγ και τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι 12 βαθμοί. Συνολικά εκτός έδρας η Σάιντ Ετιέν στα επτά παιχνίδια έχει δύο νίκες επί της Ντιζόν και Καν, ήττες από τη Παρί Σεν Ζερμέν, Τρουά, Μπορντό, Λιλ και Τρουά, ισοπαλία με Τουλούζη.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ θα είναι μετά από έναν δύσκολο αγώνα του Europa League ενάντια στο Σάλτσμπουργκ, ο Γκαρσία σε εκείνο το παιχνίδι έβγαλε τη σύνθεση, κοντά στη μάχιμη, έτσι οι γηπεδούχοι θα είναι υπό άγχος. Η Σάιντ Ετιέν δε μπορεί να βρει το παιχνίδι της, φαίνεται αδύναμη εκτός έδρας.

Τη σεζόν 2016-17 η Μαρσέιγ και η Σάιντ Ετιέν έπαιξαν δύο φορές μεταξύ τους:

Μαρσέιγ – Σάιντ Ετιέν 4:0

Σάιντ Ετιέν – Μαρσέιγ 0:0.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μαρσέιγ  + under 4.5 με απόδοση 2.00.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *