The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον τελικό του Champions League Ρεάλ – Ατλέτικο στις 28/05/2016, 21:45

РеалМадридАтлетико-28.05

Το Σάββατο, 28 Μαΐου στις 21:45 στο Μιλάνο στο θρυλικό γήπεδο «San Siro» θα ξεκινήσει το τελικό παιχνίδι του Champions League, στο οποίo για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια θα παίξουν δύο ομάδες από τη Μαδρίτη – Ρεάλ και Ατλέτικο.

Η Ρεάλ έχει εξαιρετική πορεία στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για το βασιλικό σύλλογο στην Primera για να νικήσει τη Μπαρτσελόνα. Τελικά με 90 πόντους και διαφορά τερμάτων 110-34 οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν πήραν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, απέχοντας από τη Μπαρτσελόνα 1 μονάδα. Στον τελικό του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται με αήττητη σειρά από 10 ματς, όπου οι μαρέγκες σημείωσαν εννέα νίκες και μία ισοπαλία με συνολικό σκορ 25:5. Στο ανοιξιάτικο στάδιο του Champions League ο βασιλικός σύλλογος στους 16 νικήσει τη Ρόμα 4:0 στο σύνολο των δύο αγώνων, κερδίζοντας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Στους προημιτελικούς η Ρεάλ Μαδρίτης απροσδόκητα εκτός έδρας έχασε από την Βόλφσμπουργκ 0:2, αλλά αργότερα εντός έδρας πήρε μια πειστική εκδίκηση, σκοράροντας τρία ξηρά γκολ. Στα ημιτελικά η Ρεάλ, αν και όχι με το πιο σίγουρο τρόπο, όμως με την τεχνική της έβγαλε τη Μάντσεστερ Σίτι 0:0, 1:0.

Η Ατλέτικο πήρε την τρίτη θέση στη Πρέμιερ Λιγκ με 88 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 63-18. Οι στρωματάδες δείχνουν τώρα το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά μια απογοητευτική ήττα 1:2 από τη Λεβάντε στο προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος έσβησε τη φιλοδοξία της Ατλέτικο στη Πρέμιερ Λιγκ. Στο Champions League η ομάδα στους 16 ελάχιστα επικράτησε της ΠΣΒ 0:0, 1:0. Στα προημιτελικά και ημιτελικά με τη σειρά έβγαλε τους κύριους διεκδικητές του τίτλου τη Μπαρτσελόνα 1:2 και 2:0 και τη Μπάγερν 1:0, 1:2, λόγω του γκολ εκτός έδρας. Το κύριο πλεονέκτημα της Ατλέτικο είναι πειθαρχία και αξιόπιστη άμυνα με επικεφαλής τον Γιαν Ομπλακ.

Η Ρεάλ και η Ατλέτικο έπαιξαν μεταξύ τους στον τελικό του Champions League στις 24 Μαΐου του 2014, και τότε ο Sergio Ramos, σκοράροντας στο 92ο λεπτό, γύρισε το παιχνίδι στην παράταση, όπου η Ρεάλ κατέστρεψε την Ατλέτικο 4:1. Μετά τη συνάντηση αυτή οι αντίπαλοι έχουν παίξει ακόμα 10 φορές, 5 αγώνες κέρδισε η Ατλέτικο, 4 αγώνες έληξαν με ισοπαλία και μόλις 1 φορά επικράτησε η Ρεάλ. Μόνο 3 από τα 10 από αυτά τα παιχνίδια έληξαν με όβερ 2,5. Δεδομένου αυτού, καθώς και του γεγονότος ότι οι τελικοί των ισχυρών ομάδων μερικές φορές δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο περιμένουν οι οπαδοί, συν το γεγονός ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τώρα την καλύτερη άμυνα στον κόσμο, λογικό θα ήταν να παίξουμε το βάθος. Είμαι βέβαιος ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι κλειστό, με ελάχιστες πιθανότητες για γκολ. Η πρόβλεψή μου είναι: under 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *