The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γερμανία – Σλοβακία στις 26/6/2016 στις 19:00

Germany-Slovakia-26.06

Πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι ομάδων σχηματίστηκε στο στάδιο των 16 του Euro 2016: οι Γερμανοί θα παίξουν με τους Σλοβάκους. Το φυσικό φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού είναι Γερμανοί, αλλά και οι Σλοβάκοι έχουν πολλά να προσφέρουν στους τρέχοντες παγκόσμιους πρωταθλητές, αφού στη σύνθεση της ομάδας αυτής υπάρχει ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος έφερε τη νίκη στους δυτικούς Σλάβους στον αγώνα ενάντια στους Ρώσους.

Η εθνική Γερμανίας αρκετά σεμνά έπαιζε στη φάση των ομίλων, χωρίς να κάνει καμία σημαντική νίκη, ήταν ικανοποιημένη με τα τρία γκολ σε τρία παιχνίδια. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η γραμμή της άμυνας της ενδεκάδας του Γιοαχίμ Λεβ είναι εντάξει: δεν έχασε ούτε γκολ στο τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση η γερμανική εθνική έχει μία από τις ισχυρότερες συνθέσεις στον κόσμο, γι’ αυτό από αυτή την ομάδα στο στάδιο των play-off θα πρέπει να αναμένουν πιο υψηλές επιδόσεις.

Δε φτάνει μόνο ο Χάμσικ

Για τη νίκη στους Ρώσους ήταν αρκετή η δραστηριότητα ενός παίκτη του Μάρεκ Χάμσικ, αλλά με τους Γερμανούς δε θα το καταφέρουν οι Σλοβάκοι, ο Jan Kozak, για να μπορεί να υπολογίζει στο επερχόμενο παιχνίδι ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, πρέπει να αποκαλύψει κάτι ιδιαίτερο. Στη διάθεση των Σλοβάκων υπάρχουν μερικοί πολύ ικανοί παίκτες, οι οποίοι θα μπορούσαν να βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ στο επερχόμενο παιχνίδι. Φτάνει στους Γερμανούς να παίζουν στο μηδέν.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι ο αγώνας μεταξύ Γερμανίας και Σλοβακίας θα είναι πιο πιθανό με αποτέλεσμα «βάθους» παρά «ύψους», αλλά ξεχνούν τη πιθανή αποτελεσματικότητα της εθνικής Γερμανίας, και οι Σλοβάκοι είναι ικανοί να εκπλήσσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 1,5 με απόδοση 1,45 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *