The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Αμβούργο

hoffenheim-hamburgersv-20-11

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, 4:30 μ.μ.

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Ποντάρισμα: νίκη των γηπεδούχων.

Στον επόμενο γύρο της Μπουντεσλίγκα η Χόφενχαϊμ θα φιλοξενεί εντός έδρας της ένα από τα κύρια αουτσάιντερ της σεζόν το Αμβούργο. Όσο τετριμμένα και να ακούγεται, αλλά προτείνω να πάρετε τη νίκη των γηπεδούχων.

Η Χόφενχαϊμ μετά από την καταστροφική περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα κυριολεκτικά ως εκ θαύματος δεν εγκατέλειψε την ελίτ, στην εκτός εποχής άλλαξε σημαντικά και τώρα αγωνίζεται σοβαρά για το εισιτήριο στις ευρωπαϊκές θέσεις, αν και είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσουμε. Μετά από 10 γύρους η Χόφενχαϊμ έχει 20 πόντους, δηλαδή 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και ούτε μία ήττα, που επέτρεψαν στην ομάδα να ανέβει στη τρίτη θέση στην κατάταξη. Για παράδειγμα, στον προηγούμενο γύρο, η ομάδα εκτός έδρας με την τρομερή Μπάγερν ήταν σε θέση να πάρει τους βαθμούς (1:1). Στους τελευταίους 5 γύρους στο λογαριασμό της Χόφενχαϊμ είναι 4 νίκες και 1 προαναφερθείσα ισοπαλία με την Μπάγερν. Καλύτερη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι μόνο η Λειψία, η οποία κέρδισε 5 νίκες στη σειρά σε 5 αγώνες.

Εντός έδρας της η Χόφενχαϊμ έχει 3 νίκες επί της Σάλκε (2:1), Φράιμπουργκ (2:1), Χέρτα (1:0) και 2 ισοπαλίες στην αρχή της σεζόν με την αρκετά ισχυρή φέτος Λειψία (2:2) και Βόλφσμπουργκ (0:0). Σε γενικές γραμμές, από την περσινή Χόφενχαϊμ σχεδόν τίποτα έμεινε, αυτή τη στιγμή είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα που σε κάθε παιχνίδι παίζει αποκλειστικά για τη νίκη.

Το Αμβούργο δεν είχε πολύ καλό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν και ακόμα δεν μπορεί να βγει από αυτή την τρύπα. Μόνο 2 πόντους μετά από 10 γύρους και ως αποτέλεσμα η τελευταία θέση στην κατάταξη. Η ομάδα χάνει αρκετά, περισσότερα από 2 γκολ ανά αγώνα. Για παράδειγμα, στους τελευταίους 3 γύρους το Αμβούργο έχασε 11 γκολ και μόνο δύο φορές ήταν σε θέση να σκοράρει, κάτι που ήδη δείχνει ότι η ομάδα έχει τεράστια προβλήματα στην άμυνα. Εκτός έδρας το Αμβούργου μετά από 5 παιχνίδια μπόρεσε να πάρει μόνο ένα βαθμό στο παιχνίδι ενάντια της Μπορούσια M. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες της Μπορούσια δεν είναι τυχεροί, δύο πέναλτι που δεν σκόραραν, καθώς και η αποβολή από το Αμβούργο στο 25ο λεπτό, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στην πύλη (0:0). Σε άλλες συναντήσεις το Αμβούργο πάντα έχανε, και η διαφορά τερμάτων είναι (1:9): Λεβερκούζεν (1:3), Φράιμπουργκ (1:0), Χέρτα Βερολίνου (2:0), Κολωνία (3:0).

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες αντάλλαξαν εκτός έδρας νίκες. Στην αρχή το Αμβούργο εκτός έδρας κέρδισε ελάχιστη νίκη (0:1), και μετά η Χόφενχαϊμ (1:3). Τότε, όμως, το Αμβούργο φαίνονται πολύ προτιμότερο από τώρα. Με την ευκαιρία, από τα τελευταία 8 εντός έδρας ματς εναντίον του Αμβούργου, η Χόφενχαϊμ σημείωσε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και δύο φορές έχασε.

Το Αμβούργο είναι πολύ χάλια στην αρχή της σεζόν και είναι άγνωστο με ποιο τρόπο η ομάδα πρόκειται να προσθέσει. Η Χόφενχαϊμ αντιθέτως μετά την ψυχρολουσία του περασμένου έτους άλλαξε σημαντικά και τώρα είναι σε θέση να επιβάλλει τον ανταγωνισμό στους γερμανικούς μεγιστάνες.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *