The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρουμανία – Ελβετία στις 15/6/2016 στις 19:00

Romania-Switzerland-15.06

Στο δεύτερο γύρο του Euro 2016 στον όμιλο Α η εθνική Ρουμανίας θα παίξει εναντίον της εθνικής Ελβετίας. Η ομάδα του Ανχέλ Ιορντανέσκου έχασε από τους οικοδεσπότες του πρωταθλήματος τους Γάλλους, ενώ η εθνική Ελβετίας σε πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στους Αλβανούς κατάφερε να αρπάξει τη νίκη με σκορ 1:0 και να κερδίσει τους τρεις πρώτους πόντους στο τουρνουά.

Η ελπίδα για το θετικό αποτέλεσμα

Η εθνική Ρουμανίας θεωρείται μία από τις πιο αδύναμες ομάδες στο τρέχον Continental Cup στη Γαλλία, αλλά οι παίκτες του Ιορντανέσκου στον αγώνα του πρώτου γύρου έδωσαν μια πραγματική μάχη με το φαβορί του Euro τους Γάλλους. Ο Dimitri Payet μόνο στο 89ο λεπτό του αγώνα σκόραρε ένα όμορφο γκολ και έφερε στην ομάδα του την πρώτη τους νίκη στο σπιτικό πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές οι Ρουμάνοι λίγο που ήταν κατώτεροι από τους “βάτραχους”, έδειξαν καλή κίνηση και χαρακτήρα. Με τέτοια εθνική της Ρουμανίας δε θα είναι εύκολο να παίξουν οι Ελβετοί.

Μια νίκη ήδη υπάρχει

Η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς έχει ήδη επιτύχει την πρώτη της νίκη στο τουρνουά. Σε ένα πολύ συναισθηματικό αγώνα οι “ωρολογοποιοί” ήταν ισχυρότεροι της εθνικής Αλβανίας, την οποία νίκησαν με σκορ 1:0. Το γκολ στο πέμπτο λεπτό του αγώνα σκόραρε ο Cher. Σε γενικές γραμμές πρέπει να ειπωθεί ότι οι Ελβετοί στο παιχνίδι εναντίον των Ρουμάνων θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν και με ισοπαλία, αλλά η νίκη σχεδόν εκατό τοις εκατό θα οδηγήσει τους “τραπεζίτες” στον γύρο των play-off.

Πρόβλεψη

Η Ρουμανία έχει μια καλοστημένη ομάδα, η οποία έπαιξε λαμπρά στον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον των Γάλλων. Η εθνική Ελβετίας δεν έχει τόσο ισχυρή επίθεση, όπως η εθνική Γαλλίας, και οι Ρουμάνοι είναι πολύ καλοί στην άμυνα, οπότε να μην περιμένουμε μεγάλο αριθμό των γκολ στην προσεχή συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: under 2.5 με απόδοση 1,60 στην εταιρεία στοιχημάτων WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *