The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Φράιμπουργκ

dortmund-freiburg-23-09

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ.

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ, Nordrhein-Westfalen

Στον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος Γερμανίας η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε μια άλλη αίσθηση, νικώντας συντριπτικά εκτός έδρας καθόλου αδύναμη Βόλφσμπουργκ του Dieter Hecking. Με τη σειρά της και η Φράιμπουργκ ευχαρίστησε του οπαδούς της με ένα καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου εναντίον του Αμβούργου και με τη νίκη επί του αντιπάλου με το σκορ 1:0. Τώρα, η ομάδα του Streich στον πέμπτο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος θα πάει για τις εξετάσεις στην ασημένια πρωταθλήτρια Γερμανίας της περασμένης σεζόν, να μη σκοντάψει μονάχα ο νέο της Μπουντεσλίγκα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Στα τελευταία τρία της παιχνίδια η Μπορούσια Ντόρτμουντ σκόραρε 17 γκολ, 6:0 νίκη επί της Λέγκιας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, 6:0 επί της Ντάρμστατ, 5:1 επί της Βόλφσμπουργκ. Σχετικά με τη Λέγκια έλεγαν ότι οι Πολωνοί και η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ομάδες διαφορετικού επιπέδου, η Ντάρμστατ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, μετά τις απώλειες της ομάδας εκτός εποχής, ενώ η Βόλφσμπουργκ ήταν εντάξει, αλλά αυτό δεν βοήθησε τους “λύκους”. Η Ντόρτμουντ τώρα βρίσκεται απλά σε εκπληκτική φόρμα.

Συμβουλή για την Φράιμπουργκ

Στην επικείμενη συνάντηση την Φράιμπουργκ εναντίον των «σφιγγών» μόνο ένα θαύμα μπορεί να βοηθήσει. Η ομάδα του Streich κατάφερε να σκοράρει στους τέσσερις γύρους της Μπουντεσλίγκα έξι μονάδες και αυτό είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι όλες τις κερδισμένες μονάδες η Φράιμπουργκ πήρε εντός έδρας της, ενώ εκτός έδρας μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ήττες: 1:2 από την Χέρτα και 0:3 από την Άουγκσμπουργκ.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να επιβραδύνει το ρυθμό. Παρά τις επιτυχίες των «σφιγγών», η Βαυαρία έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους «κιτρινόμαυρους», έτσι η ενδεκάδα του Tuhel δεν πρόκειται να χαλαρώσει, αλλά αντίθετα, είναι απαραίτητο να αυξάνει την επιθετική της δύναμη, γιατί πολύ σύντομα θα παιχτούν σημαντικοί αγώνες στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: η νίκη της Μπορούσιας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *