The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Γιουβέντους

inter-juventus-18-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Πανιταλικό ντέρμπι. Μεταξύ τους οι σύλλογοι έχουν παίξει 222 επίσημους αγώνες. Μπροστά στις νίκες είναι η Γιούβε, η οποία έχει 98 απ’ αυτές, η Ίντερ μετράει ακριβώς 70 νίκες, και ακόμα 54 συναντήσεις είχαν ως αποτέλεσμα την ισοπαλία.

Ίντερ

Ο Frank de Boer πήρε την πρώτη νίκη στην Σέριε A στον τρίτο γύρο. Αν και πριν η ομάδα του δεν συναντιόταν με ισχυρούς διεκδικητές. Έτσι, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος η Ίντερ εκτός έδρας έχασε από την Κιέβο (0:2), και στη συνέχεια στο δεύτερο δεν ήταν σε θέση να νικήσει εντός έδρας την Παλέρμο (1:1).

Το ντεμπούτο της νίκης συνέβη στο παιχνίδι με την Πεσκάρα (2:1). Οι μαυρομπλέ πρώτοι έχασαν στη μέση του το δεύτερο ημιχρόνου, αλλά στο τέλος της συνάντησης, όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Δύο γκολ στην ομάδα του Μιλάνου σκόραρε ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είχε ήδη σημειώσει γκολ στο πρωτάθλημα στο τέρμα της Παλέρμο.

Τώρα η Ίντερ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σέριε A με 4 πόντους στο ενεργητικό. Παράλληλα ο σύλλογος έχει αρνητική διαφορά τερμάτων 3 – 4. Η ομάδα ελέγχει καλά το παιχνίδι και ο μέσος όρος κατοχή της μπάλας είναι 65% του αγωνιστικού χρόνου. Στα 3 ματς οι παίκτες της Ίντερ 57 φορές χτύπησαν την εστίας των αντιπάλων και 15 από τις προσπάθειες βρήκαν το στόχο.

Να αυξήσει την επίθεση του συλλόγου της Μιλάνο αποσκοπεί ο νεοσύλλεκτος στην ομάδα Gabriel, ο οποίος ήρθε από τη Σάντος για 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτά τη φόρμα και ακόμα δεν είχε τον χρόνο να κάνει το ντεμπούτο του για τη νέα ομάδα του στη Σέριε A.

Γιουβέντους Η “Γριά κυρία” πηγαίνει στο πρωτάθλημα χωρίς λάθη, κερδίζοντας μία νίκη μετά από την άλλη. Το “θύμα” της ενδεκάδας από το Τορίνο στον τελευταίο αγώνα στο πρωτάθλημα ήταν η Σασουόλο (3:1). Χάρη στο διπλό του Gonzalo Higuain και ένα γκολ του Μίραλεμ Πιάνιτς η Γιούβε έως το 27ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά 3:0. Οι αντίπαλοι κατάφεραν αν βάλουν ένα γκολ, αλλά όχι περισσότερο.

Η ομάδα έχει 9 πόντους στον πίνακα βαθμολογίας και είναι απολύτως μόνη της στην κορυφή του πρωταθλήματος Ιταλίας. Στο ενεργητικό της πρωταθλήτριας της περασμένης σεζόν είναι 6 θετικά γκολ και 2 αρνητικά σε τρία παιχνίδια. Η Γιούβε σε αυτά τα παιχνίδια χτύπησε 55 σουτ για γκολ στην εστία των αντιπάλων και σε 19 από αυτά χτυπήσει το στόχο. Ο μέσος όρος της κατοχής της μπάλας είναι 57%.

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι τις προάλλες έχουν δημοσιεύσει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με την πηγή η Γιουβέντους πληρώνει 145 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για το μισθό σε παίκτες. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι η ομάδα στο δείκτη αυτό είναι επίσης μεταξύ των πρώτων ομάδων στη Σέριε A. Μεταξύ των παικτών περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίρνει ο Gonzalo Higuain με μισθό 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πριν από το παιχνίδι με την Ίντερ η Γιούβε θα πραγματοποιήσει έναν αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Σεβίλλης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο ματς του Gonzalo Higuain, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς στο τελευταίο παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα εμφανιστούν στο γήπεδο ο Claudio Marchisio και ο Stefano Sturaro.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Γιουβέντους:

Οι φιλοξενούμενοι τώρα σαφώς είναι σε καλή κατάσταση, αποκτάνε τη δύναμη οι νέοι παίκτες της ομάδας, ο Higuain, Πιάνιτς, πολύ στενός συνεργάτης της ομάδας του Τορίνο έγινε ο Dani Alves. Γι’ αυτό η Γιουβέντους θεωρείται το φαβορί της συνάντησης. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι ένα ντέρμπι, και για αυτό το ματς οι ομάδες πηγαίνουν σαν για την τελευταία τους μάχη. Επιπλέον, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, όπου οι γηπεδούχοι θα έχουν την απόλυτη υποστήριξη των χιλιάδων οπαδών.

Προτεινόμενο στοίχημα: Ίντερ δεν θα χάσει με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *