The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Μπόρνμουθ

manchestercity-bournemouth-17-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 5:00 μ.μ.

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι κατά την έναρξη της σεζόν 2016-17 δείχνει ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου, και όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επόμενος αντίπαλος των “Αετών” θα είναι ομάδα της Μπόρνμουθ, για την οποία η έναρξη δεν είναι και τόσο καλή, αλλά, παρά την κατάσταση και τις πιθανότητες των μελλοντικών αντιπάλων, τα “κεράσια” δεν είναι αντίθετα να αναστατώσουν τα αστέρια της Μάντσεστερ και να πάρουν από το Έτιχαντ τουλάχιστον ένα βαθμό.

Τέλεια κατάσταση

Η Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη Τετάρτη δεν έχει αφήσει πέτρα για πέτρα από την Γκλάντμπαχ. Η άφιξη στο στρατόπεδο των «αετών» του Josep Guardiola είναι ήδη αισθητή, η νίκη ακολουθεί τη νίκη, και για να είμαι ειλικρινής, είναι να λυπηθείς την Μπόρνμουθ. Από την άλλη πλευρά ο Ισπανός τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει στο επερχόμενο παιχνίδι αλλαγές, επειδή και οι ηγέτες χρειάζονται ανάπαυση, και αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία για τα «κεράσια».

Μία νίκη υπάρχει

Η Μπόρνμουθ ξεκίνησε στην Πρέμιερ Λιγκ με την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:3, στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα από τη Γουέστ Χαμ 0:1 και ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας 1:1. Και μόνο στον τέταρτο γύρο στα “κεράσια” έχει έρθει η πρώτη νίκη: εντός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι στο ενεργητικό της ομάδας του Eddie Howe είναι τέσσερις βαθμοί και η 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ. Την περασμένη σεζόν εκτός έδρας η Μπόρνμουθ κατάφερε να σκοράρει 22 πόντους σε 19 παιχνίδια.

Πρόβλεψη Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, το μόνο ερώτημα είναι με ποίο σκορ θα γίνει αυτή η νίκη. Ο Guardiola θα χρησιμοποιήσει σίγουρα τις αλλαγές, γι’ αυτό πιθανόν δεν θα υπάρχει μεγάλη νίκη, αλλά σταθερό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου θα συμβεί σίγουρα, γιατί ακόμη και στον πάγκο των “αετών” κάθονται master παγκόσμιας κλάσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *