The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Νις εναντίον Σάλκε στις 15/9/2019 στις 10:00 μ.μ.

nice-schalke-15-09

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται την Πέμπτη στο πλαίσιο του Europa League. Η γαλλική Νις, η οποία έκανε αίσθηση την περασμένη σεζόν, θα παίξει με τη γερμανική Σάλκε, η οποία, με τη σειρά της, επίσης δυνάμωσε αρκετά την εκτός εποχής περίοδο.

Δυνατό ξεκίνημα

Η Νις στην εκτός εποχής περίοδο έχει χάσει τον προπονητή της, ο οποίος, στην πραγματικότητα, έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα. Ο Claude Puel πήρε αύξηση στη Premier League και έγινε προπονητής της Σαουθάμπτον, στη θέση του ήρθε ο Lucien Favre, ο οποίος είναι γνωστός για το έργο του στη Γκλάντμπαχ. Μετά από μια επιτυχημένη περσινή σεζόν ήταν δυνατό να περιμένουμε το ξεπούλημα της ομάδας στην εκτός εποχής, αλλά οι διοίκηση της Νις πήγε με άλλον τρόπο. Από τους “αετούς” πωλήθηκαν μόνο ο Mendy και ο Hult, οι άλλοι άφησαν την ομάδα ως ελεύθεροι παίκτες, αλλά η ομάδα δυνάμωσε αξιοπρεπώς – Belhanda, Dante Lusamba, Καπριέν. Η Νις δεν έγινε ασθενέστερη, ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος δε θα περάσει εύκολα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Αλλαγές της Σάλκε

Η Σάλκε αυτή τη σεζόν θα είναι διαφορετική από τον εαυτό της περσινής σεζόν. Από την ομάδα αναχώρησε ο Leroy Σαναά, στη θέση του πήραν αρκετά καλό Ελβετό Εμπόλο. Επίσης ήρθαν ο Σταμπούλι, Koke, Μπένταλεμπ, Κονοπλιάνκο, Naldo και άλλοι. Η Σάλκε στα ονόματα δεν έγινε πιο αδύναμη, αλλά αυτή η ομάδα έχει παίξει μόνο τρία επίσημα παιχνίδια στη σεζόν, κάτι το οποίο δεν είναι αρκετό για την πλήρη κατανόηση εντός ομάδας  και για να δείξει το μέγιστο της.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρείται φαβορί της συνάντησης, ακόμη και παρά το γεγονός της έδρας και τη σημερινή κατάσταση. Μόνο τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ μια πλήρη ομάδα το Gelsenkirchen ακόμα δεν υπάρχει. Η Νις είναι απίθανο να συμφωνήσει να χάσει το επερχόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,55.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *