The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ρεάλ Σολτ Λέικ – Λος Άντζελες Γκάλαξι στις 8/9/2016 στις 4:30 π.μ.

RealSaltLake-LosAngelesGalaxy-08.09

Ένας από τους αγώνες στο MLS της ερχόμενης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Σολτ Λέικ και Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι άμεσοι ανταγωνιστές στον αγώνα για τη θέση στην κορυφή της βαθμολογίας της Δυτικής Περιφέρειας της αμερικανικής Professional Soccer League, οπότε ο επερχόμενος αγώνας θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

Δύο νίκες στη σειρά

Τους τελευταίους δύο αγώνες στο MLS η Ρεάλ Σολτ Λέικ πραγματοποίησε εντός έδρας και τους δύο τους νίκησε. Στις 21 Αυγούστου η ομάδα από Γιούτα με σκορ 1:0 νίκησε τη FC Dallas και στις 27 Αυγούστου με σκορ 2:1 τη Colorado Rapids. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι η Ρεάλ Σολτ Λέικ έχει στο ενεργητικό της 43 πόντους και καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη MLS Δυτικής Περιφέρειας.

Μία νίκη στα πέντε παιχνίδια

Με τη σειρά της η Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει επίσης καλή ευκαιρία για να πάρει τη δεύτερη θέση στη Δύση. Μετά από 27 παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν η ομάδα από την πόλη των αγγέλων έχει στο ενεργητικό της 43 πόντους, ακριβώς το ίδιο όπως και η Ρεάλ Σολτ Λέικ. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Bruce Arena έπαιξε 13 αγώνες, όπου σημείωσε τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι επανειλημμένα συναντιόντουσαν μεταξύ τους, σε αυτή την αντιπαράθεση οι γηπεδούχοι δύσκολα χάνουν.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ έχει αποκτήσει ωραία φόρμα, όπως φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο γήπεδο των παικτών από Γιούτα, οπότε είναι λογικό οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν στους γηπεδούχους προφανές φαβορί της συνάντησης. Η Λος Άντζελες σίγουρα δεν είναι δώρο, αλλά εκτός έδρας η ομάδα του Bruce Arena δεν φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *