The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Ισημερινός – Αϊτή στις 13/06/2016 στις 01:30 π.μ.

Ecuador-Haiti-13.06

Τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου στις 01:30 στο New Jersey στο στάδιο «MetLife Stadium» στο τελευταίο τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα θα παίξουν οι εθνικές του Ισημερινού και της Αϊτής.

Έναρξη του τουρνουά στις ΗΠΑ βγαίνει αμφιλεγόμενη για την εθνική του Ισημερινού, αφενός, ισοπαλία με την ομάδα της Βραζιλίας 0:0, αφετέρου, επίσης ισοπαλία με την ομάδα του Περού 2:2 με τη συντριπτική υπεροχή και μόνο 3η θέση στον όμιλο με 2 πόντους. Σειρά χωρίς νίκη του Εκουαδόρ έχει 5 παιχνίδια, η τελευταία νίκη της ομάδα καταγράφηκε στις 17 Νοεμβρίου το 2015. Ωστόσο το Εκουαδόρ για μένα είναι φαβορί στον αγώνα για την 2η θέση στον όμιλο.

Η εθνική της Αϊτής είναι αουτσάιντερ του ομίλου Β, η ομάδα έχασε και τα δύο ματς της έναρξης 0:1 από τη Παραγουάη, 1:7 από τη Βραζιλία, και έτσι έχασε ακόμη θεωρητικές πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλο. Σειρά χωρίς νίκη της εθνικής Αϊτής, καθώς και του σημερινού αντιπάλου της, έχει πέντε παιχνίδια, στα οποία η ομάδα έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ ενώ έχασε 12.

Ο Ισημερινός και η Αϊτή έχουν συναντηθεί δύο φορές στην ιστορία, και στις δύο αγώνες νίκησαν οι εκπρόσωποι της Νότιας Αμερικής: 2:0 και 3:1. Στο επερχόμενο ματς, παρά τις πρόσφατες αποτυχίες της, νομίζω, η ομάδα του Εκουαδόρ θα πετύχει τη νίκη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, και μαζί με αυτό την πρόκριση από τον όμιλο, γι’ αυτό το σκοπό θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ και να μη δίνει προσοχή στον παράλληλο αγώνα. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη του Εκουαδόρ με χάντικαπ -2.

Πρόβλεψη: χάντικαπ 1 (-2) με απόδοση 2,1 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *