The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλία – Μάλτα στις 8/10/2016, 7:00 μ.μ.

england-malta-08-10

Η εθνική Αγγλίας απέτυχε στον τελικό του Euro 2016 τουρνουά στη Γαλλία, χάνοντας στα πλέι-οφ από την εθνική Ισλανδίας, και το σκάνδαλο με τον Allardyce, ο οποίος δεν είχε προλάβει να δοκιμάσετε όλες τις χαρές της εργασίας ως προπονητής της εθνικής ομάδας, έχει εκδιωχθεί από τη θέση αυτή. Ευτυχώς, ότι τουλάχιστον ο επόμενος αντίπαλος των λιονταριών θα είναι μια απλή εθνική Μάλτας, η οποία, με όλο το σεβασμό προς αυτήν, δύσκολα μπορεί να ονομαστεί γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Χωρίς φιλικούς

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας αποφάσισε να μην παίξει τους φιλικούς αγώνες μετά τον τελικό του Euro 2016. Και, πράγματι, γιατί μάταια να συγκεντρώνονται και να παίζουν φιλικούς αγώνες σε μια χώρα, όπου το ποδόσφαιρο παίζεται σχεδόν κάθε μέρα. Το φορτίο των ποδοσφαιριστών Αγγλίας είναι τεράστιο, οπότε μια τέτοια απόφαση δεν φέρει καμία έκπληξη. Η εθνική Αγγλίας μετά το Euro έπαιξε ένα επίσημο ματς εναντίον της Σλοβακίας εκτός έδρας, ο αγώνας κερδήθηκε από τα «λιοντάρια» με σκορ 1:0.

Ήττα μετά από ισοπαλίες

Η εθνική ομάδα της Μάλτας είναι μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη φιλοδοξία και επιτεύγματα, έτσι ώστε η γραμμή στοιχήματος για το επερχόμενο παιχνίδι δεν εκπλήσσει καθόλου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί παράλληλα, ότι στις τρεις τελευταίες συναντήσεις οι Μαλτέδοι σημείωναν γκολ στους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήταν εθνικές Αυστρίας, Εσθονίας και Σκωτίας. Η αμυντική γραμμή των Άγγλων δεν είναι η ισχυρότερη, οπότε οι Μαλτέδοι στο επερχόμενο παιχνίδι σίγουρα θα έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν την εστία του Hart.

Πρόβλεψη Η εθνική Αγγλίας και πάλι έχει νέο προπονητή, και ο αντίπαλος των «λιονταριών» θα είναι όχι και ισχυρότερη εθνική Μάλτας. Σε τέτοια κατάσταση είναι πολύ πιθανό, ότι στο επερχόμενο παιχνίδι θα έχουμε ένα μεγάλο αριθμό των γκολ, και ενδεχομένως να μπορέσουν να σημειώσουν γκολ και οι δύο ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: over 4.0 (απόδοση 1,52).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *